- Poruka
- 33.624
pre nego je stavis, klikni na nju da bi bila u "prirodnoj" velicini, i onda sledi proceduru

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pre nego je stavis, klikni na nju da bi bila u "prirodnoj" velicini, i onda sledi proceduru
![]()
![]()
od mene malo ribljih specijaliteta....
![]()
dobro ide uz to vino.....![]()
Onda ne znaš šta propuštaš.....Orada nema mnogo kostiju i stvarno je specijalitet
veoma cenjen...a rakovi tek nemaju kostiju uopšte...tako da nikad nije kasno da
naučiš da jedeš riblje tj., morske i rečne specijalitete...![]()
Ma riba je nešto najlepše na kugli zemaljskoj... Ko je ne voli nije normalan...![]()
Onda ne znaš šta propuštaš.....Orada nema mnogo kostiju i stvarno je specijalitet
veoma cenjen...a rakovi tek nemaju kostiju uopšte...tako da nikad nije kasno da
naučiš da jedeš riblje tj., morske i rečne specijalitete...![]()
Ma riba je nešto najlepše na kugli zemaljskoj... Ko je ne voli nije normalan...![]()
Vidi čuda...da se ti i ja složimo u nečemu....![]()
nisam tako cesto imao priliku da probam morske specijalitete, ali kada sam ih probao, nije mi se nesto narocito dopalo. rekoh,riba,samo "cisto"meso, rak mozda moze da prodje, ali npr.skoljke, ja ne znam kako to ljudi mogu jesti, cuo sam da su ukusne, ali dzaba....![]()
nisam tako cesto imao priliku da probam morske specijalitete, ali kada sam ih probao, nije mi se nesto narocito dopalo. rekoh,riba,samo "cisto"meso, rak mozda moze da prodje, ali npr.skoljke, ja ne znam kako to ljudi mogu jesti, cuo sam da su ukusne, ali dzaba....![]()
ademe, sretan praznik...
Klasičan Šop, kontinentalac....![]()