Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Juhuuuuuuu, uspela i ja po prvi put da postavim neku slicicu :)

pre nego je stavis, klikni na nju da bi bila u "prirodnoj" velicini, i onda sledi proceduru:ok::ok:

baklava1gr1.jpg

Onda ne znaš šta propuštaš.....Orada nema mnogo kostiju i stvarno je specijalitet
veoma cenjen...a rakovi tek nemaju kostiju uopšte...tako da nikad nije kasno da
naučiš da jedeš riblje tj., morske i rečne specijalitete...:lol:

Onda ne znaš šta propuštaš.....Orada nema mnogo kostiju i stvarno je specijalitet
veoma cenjen...a rakovi tek nemaju kostiju uopšte...tako da nikad nije kasno da
naučiš da jedeš riblje tj., morske i rečne specijalitete...:lol:

nisam tako cesto imao priliku da probam morske specijalitete, ali kada sam ih probao, nije mi se nesto narocito dopalo. rekoh,riba,samo "cisto"meso, rak mozda moze da prodje, ali npr.skoljke, ja ne znam kako to ljudi mogu jesti, cuo sam da su ukusne, ali dzaba....:dash::dash::dash:

nisam tako cesto imao priliku da probam morske specijalitete, ali kada sam ih probao, nije mi se nesto narocito dopalo. rekoh,riba,samo "cisto"meso, rak mozda moze da prodje, ali npr.skoljke, ja ne znam kako to ljudi mogu jesti, cuo sam da su ukusne, ali dzaba....:dash::dash::dash:

samo pojedine vrste skoljki dobro prijaju...bar meni...
a morski plodovi opcenito je najbolja i najukusnija ishrana uopce na svijetu...
a za nekoliko minuta naucis filetirati ribu, tako da ni s kostima nemas problema..

U životu sve treba probati, bar da ti bude jasno zašto nešto ne voliš...a kad se
dobro spremi....ko zna naravno....ja bar ne mogu da odolim...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back