- Poruka
- 20.250
..jok bre..nikad nijedan glumac/glumica iz te branse nisu se medjusobno zenili..kuzis..pa koliko se ja razumem u sveCku..u njihovim ,,akcionim ,, filmovima nesto nema price..ili sam nesto pobrkala
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..jok bre..nikad nijedan glumac/glumica iz te branse nisu se medjusobno zenili..kuzis..pa koliko se ja razumem u sveCku..u njihovim ,,akcionim ,, filmovima nesto nema price..ili sam nesto pobrkala
![]()
..jok bre..nikad nijedan glumac/glumica iz te branse nisu se medjusobno zenili..kuzis..![]()
..tebi za ku noć..malo vas napustam..ali ne nadajte se..ponovo cu doci![]()
..jok..ni slucajno..malo se zekimo..naravno da si dobrodosla...čak sta više..A da mozda ne smetam ..![]()
..jok..ni slucajno..malo se zekimo..naravno da si dobrodosla...čak sta više..![]()
..ša bre....ja znam....eb..ote..sve neke ..sam se moras za guzu ćopati...idi bre snajka...da pingvini valjaju pa mi bi ih uzgajali ..
E ova ti zlata vredi ...![]()
![]()
U pravu si, moraće ujutru ... ja ispucah poslednju jutros oko 3, tako da zbog 24h mora sačeka jutro.mozda mu zlata vredi, ali ja cu mu dati bonu za svaki slucaj...
ps.kako se ono kaze, od zlata se ne zivi![]()
U pravu si, moraće ujutru ... ja ispucah poslednju jutros oko 3, tako da zbog 24h mora sačeka jutro.![]()
nece se ljutiti sto sam mu je poslao bonu umesto tebe.... valjda![]()
Ja do sada vežbao živce preko B92 ... Malo sam ispravio kosu uvis .poceo neki bih film na studiju beeee
Ja do sada vežbao živce preko B92 ... Malo sam ispravio kosu uvis .![]()
Olja mi je inspiracija. A ovaj mali Jeremić i nije tako loš. Uporan momak koji tvrdoglavo vozi svoji priču.
sutra, ili jos malo pa danas, je kurban bajram, u to ime svim muslimanima srecan kurban bajram, a svim forumasima puno zdravlja i lepih zelja.
a da ova cestitka ne ostane samo na recima, evo po jedna bakljava od mene. nadam se da ce biti za svakog forumasa makar po jedno parce.
![]()