- Poruka
- 15.259
..isla si na ..O R A-e....
Nisam brate, do kad su te ORA-e trajale? Ja se nesto ne secam u moje vreme da se islo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..isla si na ..O R A-e....
..iskreno ne znam..cuo sam za to..ali nikad nisam bio..mada su prepričavali da je bilo kuuuuuul..ono..dobar sex,dobar kljun..dobar zivot..a sve mukte..drzava časti..Nisam brate, do kad su te ORA-e trajale? Ja se nesto ne secam u moje vreme da se islo...
..iskreno ne znam..cuo sam za to..ali nikad nisam bio..mada su prepričavali da je bilo kuuuuuul..ono..dobar sex,dobar kljun..dobar zivot..a sve mukte..drzava časti..
..a je u pravu si...mada ti si i sad pilence..Mojoj generaciji je u tom fazonu prosla druga polovina osamdesetih..proslog veka, o mladosti!
I onda smo se jednog jutra probudili a ono....ali to je vec tema za dole![]()
..OOOOOOOOO..dobro vece..kako smo...sta ima..di ste bre ljudovi..nedelja vece..smrc..sutra nova radna nedelja..hm..ne znam da li da budem zadovoljna ili ne...ali vikend je nesto neocekivano brzo prosao...brze od ostalih
..OOOOOOOOO..dobro vece..kako smo...sta ima..![]()
..ja se malo sletim..dobacim koju..i trk ovamo gore....ma nemam vise zivaca..stalno jedno te isto..treba se sexati..to je ono pravo koka ..............................................kola je to..pa evo i ja malo dosla...svi nesto bulje u tv ili novine..pa ja se malo prihvatila foruma
pa bila vredna ..malo glavoboljna..i tako..sta se ovde desava
vidim dole krkljanac
pa se pitam da li da se upustim u dijaloge ili da se opustim sa vama uz jedan pelindzer
..ja se malo sletim..dobacim koju..i trk ovamo gore....ma nemam vise zivaca..stalno jedno te isto..treba se sexati..to je ono pravo koka ..............................................kola je to..![]()
...iwo iwo..mangupe jedan![]()
..oooooo..evo je "švecka"...![]()
..ebes švedjanke...nase su bolje..one stalno nesto...googlaju..tvoje drustvo nikad ne odbijam..e..taman si dobio drustvo...svedsko...![]()
..neJel toliko volis "svecku"![]()
..hocu sutra...obecavam...Kako je bajk......i sta bi sa turnejom.........nadje li ADEMU...ADEMICU......a nesto te nema TAMO....ma navrati da nam pricas o utiscima..........raznoraznim.........![]()
..ebes švedjanke...nase su bolje..one stalno nesto...googlaju..tvoje drustvo nikad ne odbijam..![]()
..hocu sutra...obecavam....evo divanim sas švecku..hoćeš i ti malo..
![]()
..ša bre....ja znam....eb..ote..sve neke ..sam se moras za guzu ćopati...idi bre snajka...da pingvini valjaju pa mi bi ih uzgajali ..uobrazicu se iwo![]()