Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pocecu sumnjati u tvoju inteligenciju .
Ako ćeš ovako vređati, prekinuću svaku dalju diskusiju s tobom. Zar je ovo argument? :think:

Pa ja ne kazem da se Nedic zajebavao sa Njemcima ja samo kazem da je on ispravaljao sliku o nama kada je rusila banda crvena .
Ništa on nije imao moć da ispravlja! Dokle, bre, kad ćete shvatiti to?

Banda Crvena je kriva za Kragujevac a ne Nedic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Velika zabluda, ko ti je time napunio glavu? To je kao ovi što kažu, kriv je Zlobodan za bombardovanje "izazivao Amere i NATO"...
(On jeste itekako kriv, da se razumemo, za mnogo, mnogo toga. Indirektno i posredno, i za bombardovanje, ali, ipak da NATO nije odlučio da napadne, ništa od tog ne bi bilo, zna se ko je tu najveći i glavni krivac...)

Fino su njemci naznacili koliko ce Srba pobiti za jednog Njemca ,
Da, da, Nemci fini, divni suptilni. Tako "fino" nas bombardovali 6. i 7. aprila, iz dobročinstva nam spalili Narodnu biblioteku... :roll: :roll: Zlikovci i ubice, koji rade šta hoće, i da, držaće se tih svojih "pravila". :roll:

a to jedva docekase Titovi zlotvori pa trk brze bolje ubise 7 ili 8 ne znam tacno Njemaca , a potom kako dolikuje banditima ih oskrnavise i iskasapise .
Reče da dobro poznaješ istoriju. A ne znaš da su u tome učestvovali i - Dražini. Ne po Samardžiću, naravno, nego po - istorijskim činjenicama. A uostalom, već je pre rečeno - ko god da je učestvovao u ubijanju Nemaca, to nije i ne može biti opravdanje za njihove zločine i streljanja civila.

Moji su kriterijumi herojstva najvisi i NEDIC JE HEROJ
Nije. Ali, ne vredi ti govoriti, teraš svoje, kao malo dete, kad se inate, eto ti, neka, zvečkica, pa se igraj.

Sto bi rekao SESELJ MOC ARGUMENATA
Ako je tebi Šešelj, izdajnik antisrpski uzor, ja stvarno nemam šta više s tobom da raspravljam.

NE CITAJ TOG SAMRDZICA MOLIM TE
Jesi li ti pažljivo pročitao šta sam ja do sad pisala i šta mislim o Samardžiću?

Vikanje nije nikakv aggument.
Ja ponavljam, i ponavljaću: Nedić NIJE heroj. Nemoj kaljati časna imena istinskih heroja srpske istorije, od Sinđelića, Milunke Nadežde, do Tepića.

Ovo je deo clanka iz Vecernjih Novosti povodom zahteva SLS-a za rehabilitaciju Milana Nedica. U jednom delu teksta pise:

"U zahtevu za rehabilitaciju navodi se da se mesta predsednika vlade Milan Nedić prihvatio tek pošto su mu Nemci preneli nameru Hitlera da će, u protivnom, Srbiju okupirati - trupe ustaša, Mađara, Bugara i Albanaca.
- Uspostavljanjem vlade prilike u Srbiji su se znatno izmenile - navedeno je u zahtevu. - Više od 600.000 izbeglica iz Hrvatske i Bosne je prihvaćeno i razmešteno po svim krajevima zemlje. Škole su nastavile da rade, a osnovana je i Nacionalna služba za obnovu. Iz zarobljeništva su u nekoliko mahova vraćeni bolesni ratni zarobljenici i hranioci porodica."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back