Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
ja sam ispucao bone za danas, al' evo jedan klip - domaći
Za moj ukus ima mnogo akcije, inače nije loše.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam ispucao bone za danas, al' evo jedan klip - domaći

Ја ћу наставити у свом стилу. Још једна препорука филм "O brother where are thou".
[YOU[/YOUTUBE]
И одлична песма из филма "I`m Man Of Constant Sorrow "

pa to je original, ne može drugačije, ili jesi - ili nisiZa moj ukus ima mnogo akcije, inače nije loše.![]()

E to je to. Thnx. hahaha obratite paznju na lika iz 28 sekundepogrešno si postavio link.
znam stvar i film dobri su
evo našo ja

E to je to. Thnx. hahaha obratite paznju na lika iz 28 sekunde![]()
Региструј га поновоFilm je jedan od mojih omiljenih. Gledala sam više puta i svaki put otkrijem nešto novo što mi je promaklo prethodni put. Dobro ste me podsetili, nisam odavno gledala, obnoviću gradivo.![]()

Ako ćeš ovako vređati, prekinuću svaku dalju diskusiju s tobom. Zar je ovo argument?Pocecu sumnjati u tvoju inteligenciju .

Ništa on nije imao moć da ispravlja! Dokle, bre, kad ćete shvatiti to?Pa ja ne kazem da se Nedic zajebavao sa Njemcima ja samo kazem da je on ispravaljao sliku o nama kada je rusila banda crvena .
Velika zabluda, ko ti je time napunio glavu? To je kao ovi što kažu, kriv je Zlobodan za bombardovanje "izazivao Amere i NATO"...Banda Crvena je kriva za Kragujevac a ne Nedic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da, da, Nemci fini, divni suptilni. Tako "fino" nas bombardovali 6. i 7. aprila, iz dobročinstva nam spalili Narodnu biblioteku...Fino su njemci naznacili koliko ce Srba pobiti za jednog Njemca ,
Reče da dobro poznaješ istoriju. A ne znaš da su u tome učestvovali i - Dražini. Ne po Samardžiću, naravno, nego po - istorijskim činjenicama. A uostalom, već je pre rečeno - ko god da je učestvovao u ubijanju Nemaca, to nije i ne može biti opravdanje za njihove zločine i streljanja civila.a to jedva docekase Titovi zlotvori pa trk brze bolje ubise 7 ili 8 ne znam tacno Njemaca , a potom kako dolikuje banditima ih oskrnavise i iskasapise .
Nije. Ali, ne vredi ti govoriti, teraš svoje, kao malo dete, kad se inate, eto ti, neka, zvečkica, pa se igraj.Moji su kriterijumi herojstva najvisi i NEDIC JE HEROJ
Ako je tebi Šešelj, izdajnik antisrpski uzor, ja stvarno nemam šta više s tobom da raspravljam.Sto bi rekao SESELJ MOC ARGUMENATA
Jesi li ti pažljivo pročitao šta sam ja do sad pisala i šta mislim o Samardžiću?NE CITAJ TOG SAMRDZICA MOLIM TE
Vikanje nije nikakv aggument.NEDIC JE HEROJ

Добар је био у "Приче из радионице"ne bih da zvuci skromno ali sumnjam da ima forumasa koji je gledao radovana vise odmene... na zalost zadnji put pre vise od desetak godina.

Добар је био у "Приче из радионице"![]()

ja imam 582 poena! neki mi dali koje prvi put vidim!

Joj Ademe švalerčino ...ja najvise volim kada mi neka da, kada je prvi put vidim![]()

Џони конза![]()