Lilu
Elita
- Poruka
- 16.671
Cuvaj Laci Tatjanu, Tatjane su najbolje na svetu  To su jedne divne osobe...
 To su jedne divne osobe... 

To su jedne divne osobe... Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja bih ovaj viski. Taman imam 2.76 dinara u novcaniku

Pusti viski, pretvori keš u zlato. Kažu da je to najsigurnija investicija u jeku ove monetarne krize

Pusti viski, pretvori keš u zlato. Kažu da je to najsigurnija investicija u jeku ove monetarne krize

Nemoj da pričaš ...Cuvaj Laci Tatjanu, Tatjane su najbolje na svetuTo su jedne divne osobe...
 Nije valjda da si i ti ...
 Nije valjda da si i ti ...  još ako si i strelac ...
 još ako si i strelac ... 

tkacio:
tkacio:
Nemoj da pričaš ...Nije valjda da si i ti ...
još ako si i strelac ...

Hvala, ja neću da pijem.
Prošla me volja sada kada sam videla da su ovde sve sami moji orginali, a jedina ja sam klon. Neću ni ja da budem najgoratkacio:

Hoće li meni neko dati bar čašu vode?
Pih, političari su uvek bili stipse!

Ево ја...
За Мадону све
Него, какве су друге кафане.
п.с. Адеме, кад ћеш ставити на аватара Мис Косова? Али само ону која се појави на званичном светском такмичењу
 ), na Religiji nisam dobrodošla pošto se tamo osnivaju neke sekte (
), na Religiji nisam dobrodošla pošto se tamo osnivaju neke sekte ( ), na "Lj&s"- ubedljivo najbolja kafana, ali je još nisu zalepili smrt lepkom na čemu ja odlučno insistiram
), na "Lj&s"- ubedljivo najbolja kafana, ali je još nisu zalepili smrt lepkom na čemu ja odlučno insistiram 
Ево ја...
За Мадону све
п.с. Адеме, кад ћеш ставити на аватара Мис Косова? Али само ону која се појави на званичном светском такмичењу
 treba ti samo pidzama, a moze i bez (sto je mnogo bolja varijanta)
  treba ti samo pidzama, a moze i bez (sto je mnogo bolja varijanta) Duhe, imas non stop zurku u pidzamama na zenskom kutku...treba ti samo pidzama, a moze i bez (sto je mnogo bolja varijanta)

Na Romantici ajme meni (), na Religiji nisam dobrodošla pošto se tamo osnivaju neke sekte (
), na "Lj&s"- ubedljivo najbolja kafana, ali je još nisu zalepili smrt lepkom na čemu ja odlučno insistiram

..pa moram da se usavrsavam
..pa moram da se usavrsavam
Ево ја...
За Мадону све