Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam tvoj fan :)

Хвала, хвала:cmok:

А с обзиром да смо данас у фазону националног помирења, или бар помирења националних, одговорићу на оба начина карактеристична за различита уређења

СТАРАЋУ СЕ / СЛУЖИМО НАРОДУ

Тако... двоглаво, као бели орао на нашем грбу:mrgreen:

Samo je ljubav roditelja prema detetu bezuslovna, nesebična i lišena kalkulacija. U normalnim uslovima roditelj će voleti dete bez obzira šta ono učini, koliko puta izigra poverenje. Mada tvrde da isto važi i za ljubav deteta prema roditelju, ja u to ne verujem. Deca ostaju deca...često egoistična.

U svim ostalim slučajevima, kod zrelih osoba iako zavoliš slučajno, ostaješ sa namerom i to sa onima koji to zaslužuju. Ja volim doživotno, ali napuštam one koji moju ljubav prokockaju.

A ima puno vrsta ljubavi... ako nisi znao.

za ljubav roditelja prema deci si u pravu, ali ja svoj odnos prema supruzi shvatam jos ozbiljnije (posle 17 godina, sve sam sigurniji u to)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Samo, što to ima i svojih mana.

Mađarice su takve da, ako ih "ne počešeš" kad god ih "zasvrbi", očekuj da će naći drugog "češača".

Znači, savet svima koji se pale na pohotnost Mađarica: Ako niste u stanju da ceo život budete neumorni vatrogasac požara koji gori u njoj, bež'te dalje od Mađarice!:lol:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

kazem ja da si ti najinteresantniji lik na ovom forumu

Poslednja izmena:
za ljubav roditelja prema deci si u pravu, ali ja svoj odnos prema supruzi shvatam jos ozbiljnije (posle 17 godina, sve sam sigurniji u to)

to je lepo cuti odnosno procitati....17 godina i dalje voleti hmm..najblaze receno ..lepo...kad je ljubav u pitanju moje je misljenje da kad dobijes dete onda shvatis kako su sve ostale ljubavi blede..ali neke ljubavi ipak opstaju...vidim..i radujem se tome...za ovo sleduje ono sto se ovde deli sakom i kapom ...bonee..kako me to nervira sa tim bonama

to je lepo cuti odnosno procitati....17 godina i dalje voleti hmm..najblaze receno ..lepo...kad je ljubav u pitanju moje je misljenje da kad dobijes dete onda shvatis kako su sve ostale ljubavi blede..ali neke ljubavi ipak opstaju...vidim..i radujem se tome...za ovo sleduje ono sto se ovde deli sakom i kapom ...bonee..kako me to nervira sa tim bonama

Od mene će kao politički neistomišljenik dobiti bombonu tek kada čujem i potvrdu njegovih reči od druge strane. Nemoj da si naivna, sve mora da bude crno na belo :rtfm:

Izvinte, moram malo da se umešam oko ljubavi prema deci ...

Jeste, vole se mnogo i sve im se daje, koliko je moguće ... Nauštrb dece supružnici zanemaruju jedan drugog (u ljubavi i poverenju) ili se bar svode u drugi plan. A već vidim da ćemo na kraju ostati samo Tatjana i ja, jedno s drugim a deca odoše u božju mater ... svojim putem, tek malo se osvrćući i to ako im nešto treba.

Jeste, vole se mnogo i sve im se daje, koliko je moguće ... Nauštrb dece supružnici zanemaruju jedan drugog (u ljubavi i poverenju) ili se bar svode u drugi plan. A već vidim da ćemo na kraju ostati samo Tatjana i ja, jedno s drugim a deca odoše u božju mater ... svojim putem, tek malo se osvrćući i to ako im nešto treba.

to je sustina

To je nekako i prirodan sled događaja da deca odu, a ako uspeju da zajedno prežive prisustvo vlastite dece - kada ostanu sami supružnici konačno mogu da se posvete sebi.
To je trenutak istine....

a dok se to shvati obicno vec biva kasno, mislim propuste se puno prilika kada si trebao biti na zeninoj strani [ili obratno] a ne na strani dece...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back