Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
onda znam ciji si... :lol:

bok politicari bilo mi je tak ugodno i yebopucno kakl sam vas zrihtal da mrdate i kak opet drndate mlohavog voju da vem je qriv za osebujni debilizam ovih zhutih na vlasti... :lol: to se dal za ocekivat

poz i za eufemistu muertea koji tak slasno po obichaju voli zrihtat kaj dela marlonova kobaja u gatjama :lol:

kobaja...od Marlona...jel' sasušena...il' nadimljena...da ne džibri...:hahaha:

onda znam ciji si... :lol:

bok politicari bilo mi je tak ugodno i yebopucno kakl sam vas zrihtal da mrdate i kak opet drndate mlohavog voju da vem je qriv za osebujni debilizam ovih zhutih na vlasti... :lol: to se dal za ocekivat

poz i za eufemistu muertea koji tak slasno po obichaju voli zrihtat kaj dela marlonova kobaja u gatjama :lol:

Da ponovimo: FUMARE - infinitiv

io fumo, tu fumi, lui-lei fuma

tupadžijo, nauči promenu pa onda postavljaj rebuse :evil:

Jao, narode,

Za koji minut me čeka uživancija (dok žena iziđe iz kupatila).
Masaža, a posle obrada na sve načine.

Veli ona, hoće da me časti za rođendan, a da ne moram ja ništa da se trudim (sve će ona). Moje je samo da se opustim i uživam.

Eh, što mi nije svaki dan rođendan.....

E, pa :bye: do sutra.

nisi ti blesav sto si se ozenio madjaricom

izbroj tachkice ... ne moze.. :lol: ima malo vise slovca al da se ne muchish tako mlada reci cu ti...fumicare.. shto bi trebalo da znachi zadimiti. jel tako? :lol: znachi atmosfera je zadimljena.. a ja preferiram chist zrak ne? bok puca.

Ето, стиг'о чо'ек - и право у бирцуз... уместо да отвори неку лепу тему...:bye:

Шта је у овој теми написано погрешно да ми је модератор дао црвену бомбону, смањио 10 поена. Сад имам укупно 2 бомбоне, а пре тога 3.

http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=7707007#post7707007

Да ли сам ја прекршио неко правило форума или сам као идеолошки неистомишљеник кажњен.:???: Не разумем, нисам никога на тој страници увредио, већ сам изнео свој став о времену Слобе, управо то доба онако како сам га ја доживео. Имам утисак да понеки модератори по својој произвољној процени олако кажњавају политичке неистомишљенике.:eek: Зар ја као члан форума немам право на животни, политички став. :???:

sta se sikiras,samo opusteno.mene su banovali zbog vasaka,evo danima se trebim

kada muz ne zasluzi tvoju ljubav, kome je darujes? (mislim ljubav)

Samo je ljubav roditelja prema detetu bezuslovna, nesebična i lišena kalkulacija. U normalnim uslovima roditelj će voleti dete bez obzira šta ono učini, koliko puta izigra poverenje. Mada tvrde da isto važi i za ljubav deteta prema roditelju, ja u to ne verujem. Deca ostaju deca...često egoistična.

U svim ostalim slučajevima, kod zrelih osoba iako zavoliš slučajno, ostaješ sa namerom i to sa onima koji to zaslužuju. Ja volim doživotno, ali napuštam one koji moju ljubav prokockaju.

A ima puno vrsta ljubavi... ako nisi znao.

nisi ti blesav sto si se ozenio madjaricom

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Samo, što to ima i svojih mana.

Mađarice su takve da, ako ih "ne počešeš" kad god ih "zasvrbi", očekuj da će naći drugog "češača".

Znači, savet svima koji se pale na pohotnost Mađarica: Ako niste u stanju da ceo život budete neumorni vatrogasac požara koji gori u njoj, bež'te dalje od Mađarice!:lol:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Samo, što to ima i svojih mana.

Mađarice su takve da, ako ih "ne počešeš" kad god ih "zasvrbi", očekuj da će naći drugog "češača".

Znači, savet svima koji se pale na pohotnost Mađarica: Ako niste u stanju da ceo život budete neumorni vatrogasac požara koji gori u njoj, bež'te dalje od Mađarice!:lol:
SREĆAN ROĐENDAN (sa zakašnjenjem)

b030.gif

:vatromet:

Поздрав људи...
Видим да поново ради биоскоп... кафаница.
А има и неких измена у дизајну... лепо, лепо.
И да, погледајте моју нову профил-слику ;)

Поздрав људи...
Видим да поново ради биоскоп... кафаница.
А има и неких измена у дизајну... лепо, лепо.
И да, погледајте моју нову профил-слику ;)

Ćao, bioskop ne radi zbog šopera. Demokrate spremaju prevrat.... inače, ja sam čula da ovi podmeću viruse u slike, pa ako možeš da nam prepričaš sliku. :???:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back