Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
ako se poeni daju samo za dobar post, imas ga od mene.![]()
O gde si sipac. Jos onaj napuderisani Kyo fali pa da 3 drugara budu tu. adem,kyo i ova bez imena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako se poeni daju samo za dobar post, imas ga od mene.![]()
Dobro jutro!? I to još od prvog dana i to po svim kafanama, ali ova je na najgrđem glasu.![]()
znam, ali šta imate od toga, kao više će vas poštovati zbog tih zelenih kockica
ne kapiram
Inače obaveštavam gerilu, da sam uz religiozne fanatike danas častila samo top demokrate pa vi vidite.
Meni nije bitno je li neko teista (i koje vere) ili ateista...Bitno mi je kakav je ko kao čovek..![]()
Ja ne cenim žene po nogama, već po onom što ima u glavi...![]()

Pa mozda ce im dati besplatne vize za EU ako nakupe 10 kockica. Ta prica kruzi medju "demokratama" .
znam, ali šta imate od toga, kao više će vas poštovati zbog tih zelenih kockica
ne kapiram

O gde si sipac. Jos onaj napuderisani Kyo fali pa da 3 drugara budu tu. adem,kyo i ova bez imena.

ok, glupaci
zašto se ti onda grebeš za iste...
Vidiš da se ovde većina zavitlava. Mitke se neko vreme živcirao, dobro protresao stvar, ispitao slučaj tek da bude načisto da nije u pitanju neka zavera i čini se - smirio 
Vidi, Laci je ispričao da su u prva dva dana na svaštari nabili više kockica od adminaVidiš da se ovde većina zavitlava. Mitke se neko vreme živcirao, dobro protresao stvar, ispitao slučaj tek da bude načisto da nije u pitanju neka zavera i čini se - smirio
![]()
ok, glupaci
zašto se ti onda grebeš za iste...

a ja mu dao dva ili tri poena do sada....cisto da ga nerviram:???::???:
od tebe ne bi uzeo ni 1000e, ali se ne moze spreciti glupiranjeO gde si sipac. Jos onaj napuderisani Kyo fali pa da 3 drugara budu tu. adem,kyo i ova bez imena.
Inače obaveštavam gerilu, da sam uz religiozne fanatike danas častila samo top demokrate pa vi vidite.
ko ce kome nego svoj svome.Evo i ja castim top demokrate sa po jednim koktelom.Konobar,miksuj im red bull i pivo,placam turu!

ova plavuša u prvom planu ima tako lepu ogrlicu![]()

nije to Nislija,ovo na slici je cisto pivo.Probaj da ga smuckas sa red bulom pa mi javi kako izgleda