mikelo90
Iskusan
- Poruka
- 5.070
Fali ministarstvo za omladinu i sport.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, dobro, ti budi zabavljac onda...!

Nije zaboravio, nisi obavešten. Da ti nije Koštunica nešto u rodu?Tacy, zaboravio si Dzerija za ekonomiju!
Ustvari, bolje za energetiku!
napredna ta konobarica... a bogami i zadnji trap joj na mjestu
![]()

kao budući ambasador mora se bit snalažljiv![]()
ps.nego odkale je ti znas bre a???

Važi Ademe, tebi sekretarica, meni plata, a možemo mesečno i da menjamo...ako budete formirali minisarstvo za manjine javite mi... plata mi ne treba ali neka sekretarica je pozeljna
Može za mene neko ministarstvo, po mogućstvu kapitalno, mislim baš mi fali kapital, u dugovima sam...

Može za mene neko ministarstvo, po mogućstvu kapitalno, mislim baš mi fali kapital, u dugovima sam...

ako budete formirali minisarstvo za manjine javite mi... plata mi ne treba ali neka sekretarica je pozeljna

Па то је под мојом ингеренцијом Омладина (пољопривреда) и спорт (дисциплина)
E, Aco, bas si veciti optimista!Može!Za tebe, onda, dušu dalo - ministar finansija! Može?
To mi je promaklo, ali nije bitno, bolje finansije. Ka' će plata?A, pa prati malo, tebe smo vec imenovali za dobavljaca zabranjene robe, pica i hrane, pa imas "fore" da se ogebes i tu!![]()
Može!
To mi je promaklo, ali nije bitno, bolje finansije. Ka' će plata?
Упознајте секретарицу министра за пољопривреду и дисциплину:
[/SPOILER]
Упознајте секретарицу министра за пољопривреду и дисциплину:
Upaliću ja žar, ali prvo pare! Kakav je to ministar finansija bez para?!Druskane, zar nisi primetio da se ovde radi na dobrovoljnoj bazi, "zarom srca svog"?