kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
mislim da je to tou mitinoj percepciji sveta , ljudi se dele na ustase i "vitezove duda"![]()

odoh sad nešto večerat

toliko bilo večeras zabavno da zaboravio i nešto pojest pre spavanja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da je to tou mitinoj percepciji sveta , ljudi se dele na ustase i "vitezove duda"![]()

Izgleda, batice moj, da si ti takvih syebanih razgovora imao previse za tako mali mozak........syebashe te , dibidus.........
.......a jel ima onaj audi sa nabudzenim felnama kao onaj artemije???:???:
Predlog:
1.)Obustavljanje destrukcije Mite od strane BANDE CRVENE
2.)Legija prodaje kucu-----ima li kupaca
3.)Ko je to ***** od politicara na vlasti
4.)Koji politicar ima najjaci cug
5.)Razno
Da vidim odgovore![]()
Ахахахааааааааааааа.......... па где си АНАЛИТИЧАРЕ - толико те дуго није било, таман онолико времена КОЛИКО НИЈЕ БИЛО АКТУАЛНО УНИЈАЋЕЊЕ ПРАВОСЛАВНИХ СРБАЉА... драго ми је да си се ПОвратио - али, брате, СВЕ ЋЕ ДА РЕШАВА САБОР СПЦ А НЕ СИНОД... што значи да ви унијате ПУШИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ..........................

Mi te volimo, takav, kakav si! 
Idemo redom. Prvo izbor predsedavajućeg skupštine. Da vidim predloge.
А је л' увиђаш какав си ти људски олош постао - данас би више залегао за неко псето него ЗА ЈЕДНОГ СРБИНА ЛИЧАНИНА КОЈИ ЈЕ МУЧЕНИЧКИ СТРАДАО ОД ТВОЈИХ УСРАША............. е мој, иди дадо... не ваља ти то - ово што ти радиш СТИЖЕ НА НАПЛАТУ ОНОГ КОЈИ ГЛЕДА ОДОЗГОРЕ... запамти то...
reče Artemije, sede u svoj blindirani džip i ode da obilazi kuće po Beogradu!
nismo ni sumnjali u tvoj izborГосподо АНТИСРБИ,
покушајте да схватите речи ове песме:
"СРБИН ЈЕ ЛУД,
СРБИН ЈЕ ПРОКЛЕТ...
ЈЕДНОМ ГА УБИЈЕШ...
ОН ХОЋЕ ОПЕТ..."
Када будете схватили ову поруку МОЖДА ЋЕ ВАМ МОЈ
ВЕЛИЧАНСТВЕНИ И ПРЕДИВНИ НАРОД БИТИ ЈАСНИЈИ...
Живели............ ово је кафана..........
дајте још једну туру.............. ја
ћу шљивку - препеченицу....................

@nexxx011 pa casti nas ti pivom!

Predlazem gosn. Shanera .
Ko je za?

Ja se borim za Srpstvo, protivu proalbanskog i proameričkog Teodosija i Co. iz manastira Dečani!reče Artemije, sede u svoj blindirani džip i ode da obilazi kuće po Beogradu!
![]()
Je li to gospodin Makro:???: Ako jeste ja sam protiv...
On je više za ministra vojnog.... nikad ne bi smo, vala, ratovali sem možda avatarima![]()

Nemoj ,mitke,nije fight za tebe...Pusti...
Daj onda drugi predlog![]()

Biografija?

Eremita - predsednik: Lord - sekretarica ---- ali da jedan bude parnim, a drugim neparnim danima - na zamenjenim funkcijama![]()