27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
a sad malo sporta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dobro jutro i pozdrav iz Bratislave![]()
ljudi onaj moj klon je pored mog nika ukrao i moj avatar..dobro jutro..bash bezveze..pa sto..kako nego sebi moze da dozvoli da ne bude svoj..mislim kopirti nekoga je bash uzas...bez obzira na namere
Neka si nam se javio![]()
Ćao drugari..... Ja već pocepao kafu...Izgleda da je zahladnilo vani?
...dobro jutroooo!!!

...zenska posla....stalno nesto razmestam..od namestaja...
sto to zene rade nije mi jasno...ali eto i ja isto..jel ti to stvarno..ili zekiš..kakv klon...zdravo dragi moji drugari...ebo te kako sam dosa na forum odmah sam se zabrinula zbog klona..cak se ukljucila i u neke drustvene grupe u kojima sam ai ima manu...hihihihi navija za zvezdu..joj boze..zasto to neko radi..nije mi jasno![]()

..baci "crva"..mozda koja zagrize...Oće neko do grada ... Da pijemo kaficu i zevamo u ribe koje prolaze?![]()

..jel ti to stvarno..ili zekiš..kakv klon...![]()
Oće neko do grada ... Da pijemo kaficu i zevamo u ribe koje prolaze?![]()

..samo ukucaj ovaj moj broj ispod avatara..i eto me..malo sacekas..dobio sam vec prilicno bona...ma ne zekim covece imam klona..zove se konzab1 i ima isti avatar kao ja
e a kako da te vidim..preko satelita?

..to mi zena ugradila..da zna uvijek tocnu..lokaciju..uuuuuuuuuuuuu druze ala to ne valja..uvek mozes biti lociran![]()

..slucajno sam naisao na tu duminu....jedna od najboljih stvari u zadnje vrijeme...hahahahahahahahahahhahahahah..dobar fazon

Ćao drugari..... Ja već pocepao kafu...Izgleda da je zahladnilo vani?

ajde ljudi cao..pisemo se kasnije
..moram da vas napustim...idem..zakititi..haus..okačiti djeda mrazove...lampice..postaviti jelenove..srne..saonice..uh ..tako mator..a dijete u duši..sto volim blagdane...dobro se "sve"..radi..i jede i pije..mijese kolači...
ajde ljudi cao..pisemo se kasnije
![]()