Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
generate.php

:lol:
Laci se rodio u vozu (ne tenku ! u vozu), na putu Skoplje-Kragujevac ... :lol: Koliko se moja majka seća, desilo se negde kod Raške. Ja se ne sećam :hahaha:

Ajde jednom i ovde da poželim svima dobro veče.....:cao:

gde ste političari...nije valjda da se otišli kući, i ostavili najjeftiniju kafanu na svetu.....:eek:
E dobro da si došla :klap:, oni najredovniji već spavaju ili gledaju neke filmove, čitaju ...
a možda se dali i u "sirotinjsku zabavu" :hahaha:

Samo jedno upozorenje : očekuj Kolegu Ivana da će da traži DOZU i od tebe (reputaciju) :hahaha:

E dobro da si došla :klap:, oni najredovniji već spavaju ili gledaju neke filmove, čitaju ...

Samo jedno upozorenje : očekuj Kolegu Ivana da će da traži DOZU i od tebe (reputaciju) :hahaha:

Dobro me upozori na vreme...:lol:...može da traži ali moraće da se potrudi..za to,
tako bar to kod mene ide....a vi što ste ga razmazili, dajite kad god vam traži..:hahaha::hahaha:

Dobro me upozori na vreme...:lol:...može da traži ali moraće da se potrudi..za to,
tako bar to kod mene ide....a vi što ste ga razmazili, dajite kad god vam traži..:hahaha::hahaha:
Za razliku od drugih, on je bar na početku organizovao Vladu kafane, podelio funkcije, kasnije se dao u pesnike, sad malo na slike ... Umetnička duša ...:hahaha:

A žicaroša ovde kolko hoćeš ... :hahaha:

Kod nas se voli ono : 'leba bez motike" ... :mrgreen:

Ih bre Laci, pa nisam ja tu tu tu. :lol: Će pomisli devojka da sam noćni drogerant. :hahaha:

generate.php

Ne bi ja tražio ali kad me Laci žicka aaaaaaaaaajde baš ! :rotf:

Ademe ovo se ne računa u klasično traženje bone ! A ionako je prošla Nova godina. :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back