Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
Ljudi u toku je invazija klonova na mene ! I svi mi daju DOZE ! Oće da me predoziraju pa dumrem ! Cunami, bato !!!
Pomagajte, ki Boga VE molim !![]()
Mene su sinoc bombardovali

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi u toku je invazija klonova na mene ! I svi mi daju DOZE ! Oće da me predoziraju pa dumrem ! Cunami, bato !!!
Pomagajte, ki Boga VE molim !![]()

Mene su sinoc bombardovali![]()

Laci se rodio u vozu (ne tenku ! u vozu), na putu Skoplje-Kragujevac ...
Koliko se moja majka seća, desilo se negde kod Raške. Ja se ne sećam 

Klonovi ne ostavljaju komentare posle doziranja.

I tebi kao krivo sto te doziraju![]()

Pa eto zemljače ... evo i mog raja :ha, tresnjevica, pa ti ces provesti penziju u najlepsem selu na svetu...ovde gde zivim (crveni krug na mapi) okruzen sam tresnjevicanima i vukasovcanima (ja sam poreklom sa rudnika i oplenca, pola-pola)
Laci se rodio u vozu (ne tenku ! u vozu), na putu Skoplje-Kragujevac ...Koliko se moja majka seća, desilo se negde kod Raške. Ja se ne sećam
![]()

e kolega ivane..da sam znala da cu zavrshiti u santa fe na rucku javila bi se....ali je ispalo sve na brzaka...drugi put..ok?

E dobro da si došlaAjde jednom i ovde da poželim svima dobro veče.....
gde ste političari...nije valjda da se otišli kući, i ostavili najjeftiniju kafanu na svetu.....![]()
, oni najredovniji već spavaju ili gledaju neke filmove, čitaju ...

Ajde jednom i ovde da poželim svima dobro veče.....
gde ste političari...nije valjda da se otišli kući, i ostavili najjeftiniju kafanu na svetu.....![]()

E dobro da si došla, oni najredovniji već spavaju ili gledaju neke filmove, čitaju ...
a možda se dali i u "sirotinjsku zabavu"
Samo jedno upozorenje : očekuj Kolegu Ivana da će da traži DOZU i od tebe (reputaciju)![]()
...može da traži ali moraće da se potrudi..za to,

Kako i ne bi kad snimili i moj kućerak u divljini ...
.......što baš u kanal...jel to što sam rekla da moraš da se trudiš

Za razliku od drugih, on je bar na početku organizovao Vladu kafane, podelio funkcije, kasnije se dao u pesnike, sad malo na slike ... Umetnička duša ...Dobro me upozori na vreme......može da traži ali moraće da se potrudi..za to,
tako bar to kod mene ide....a vi što ste ga razmazili, dajite kad god vam traži..![]()

Bre bAdeme, pa ti si stara džomba, kako to tebi da se desi ?
Ameri snimili i tebe ?Kako i ne bi kad snimili i moj kućerak u divljini ...
![]()
ja ne umem

E dobro da si došla, oni najredovniji već spavaju ili gledaju neke filmove, čitaju ...
a možda se dali i u "sirotinjsku zabavu"
Samo jedno upozorenje : očekuj Kolegu Ivana da će da traži DOZU i od tebe (reputaciju)![]()
Će pomisli devojka da sam noćni drogerant. 

Bre bAdeme, pa ti si stara džomba, kako to tebi da se desi ?
Ameri snimili i tebe ?Kako i ne bi kad snimili i moj kućerak u divljini ...
![]()