- Poruka
- 47.698
Збиља шта се десило са Џег како је кренуо белај на релацији Украјина-Русија тако и она нестала.Ma to je već staro, idu na nešto svežije. E kako mi ovih dana fali Đžegujarka, ne znam zašto...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Збиља шта се десило са Џег како је кренуо белај на релацији Украјина-Русија тако и она нестала.Ma to je već staro, idu na nešto svežije. E kako mi ovih dana fali Đžegujarka, ne znam zašto...![]()
pa testo nasuvo, i paradajz čorbicaKonkretnije od gibaje??? Pa nemoš stalno sa ražnja i sipod sača, moraš da presečeš sa nečim što curi po rukama.![]()
venčala se 9 Maja. ala sam izabralaПа ред је да се 9 мај прослави како доликује.
Има четр Кроата без интернета у подрумима Азовстаља... Само кажемЗбиља шта се десило са Џег како је кренуо белај на релацији Украјина-Русија тако и она нестала.
Isto!!!!!!!Да не сумњам на мамурлук тачно бих помислио корона…![]()
Možda je zajebavala pogrešnu osobu?Збиља шта се десило са Џег како је кренуо белај на релацији Украјина-Русија тако и она нестала.
Утукла је блокада Сбер банкеMožda je zajebavala pogrešnu osobu?
Ili je nekom Rusu srećno rekla koliko ih je tog dana crklo uz Alahuakbar?
Чудно, она је иначе била симбол клон налога.Увјек се врати.Možda je zajebavala pogrešnu osobu?
Ili je nekom Rusu srećno rekla koliko ih je tog dana crklo uz Alahuakbar?
Nemoj da se cudish.Чудно, она је иначе била симбол клон налога.Увјек се врати.
Sve ima rok trajanja...da ne kažem- niko nije večan!Чудно, она је иначе била симбол клон налога.Увјек се врати.
To je uvod u hranu a i neću valjda da mi čorba curi niz ruke, mas' je zdravija za kožu.pa testo nasuvo, i paradajz čorbica![]()
prijavila se u dobrovoljceЗбиља шта се десило са Џег како је кренуо белај на релацији Украјина-Русија тако и она нестала.
Zar nije tamo imala račun od 568935456 dinara? Račun uredno pokazan, evo pitaj @Stojkov MenidjerУтукла је блокада Сбер банке![]()
...у јбт, и ја сам тада потписао...капитулацију ?venčala se 9 Maja. ala sam izabrala![]()
Заборавио си јену нулу ?Zar nije tamo imala račun od 568935456 dinara? Račun uredno pokazan, evo pitaj @Stojkov Menidjer
...изгоре инсталација!Nemoj da se cudish.
Osoba koja tolikom patoloskom mrznjom isijava ovo sada ne podnosi.
Takav mozak i nervni splet ovo dozivljava katastrofalno...
pa da..dok nije otišla u pemziju bez da se vracaЧудно, она је иначе била симбол клон налога.Увјек се врати.
To je uvod u hranu a i neću valjda da mi čorba curi niz ruke, mas' je zdravija za kožu.![]()
Rifat ima baš tako kuče!Нашо видео са агресивном жабицом.
Где си Жабице*
šta da ti radim..da nisi ocijukavao sa prodavacicom u samiski koja ti je uvalila pihtije i peceno povrce..sada bi jeo gibanicuDrago ti je što sam pretekao samo da bi ti mogla lično da me dokusuriš, priznaj
Zašto mi to raaaadiiiiš!!!
![]()
Kinez, a? Volim ja škampe i gambore i svašta to takvo.
Нисте јој ваљда блокирали мек адресе ајфона мекбука и осталих епл продуктаpa da..dok nije otišla u pemziju bez da se vraca
ne znam ja ništaНисте јој ваљда блокирали мек адресе ајфона мекбука и осталих епл продукта![]()
Идентификовао сам…Kinez, a? Volim ja škampe i gambore i svašta to takvo.![]()