Skupštinska kafana broj XXVII: ''Super batačići na pirotski način''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па да то је то ми прекодринаши кажемо закоцени се.Јуче сам изгуглао све живо, као наводно зна се десити од 6 до 18 мјесеца најчешће.
Као неки респираторни грч док плаче.Ја до сада нисам имао таква искуства.Није толико опасно како дјелује.
Kad tako prestane od dranja da diše, duneš mu u lice, da ga uplašiš bukvalno. Ili tako nešto neočekivano uradiš. Nije opasno, posle znaš i da prepoznaš kad će, pa sprečiš.

'Bardan :kpozdrav:
Lele... što sam ja nešto gadno omlaćen danas... :huh:
Sve me bolE... kosti, mišići, zglobovi... spava mi se... pogled mi ko iz tuđe glave... :(
stiglo proleće, a uz njega i ove zezancije.'el imaš temperaturu?
imam ratne rezerve pa kad osetim nešto slično,omlatim Fervexa par komada, ili nešto na tu temu.
sprečim na početku, i do sada je radilo posao :aha:
ili čekaj Sofke...

bardan...

imam ratne rezerve pa kad osetim nešto slično,omlatim Fervexa par komada, ili nešto na tu temu.
ili čekaj Sofke...

bardan...
Bolje slaninice i čvaraka sa puno luka. :heart:

ili čekaj Sofke...

bardan...
Bolje slaninice i čvaraka sa puno luka. :heart:
ja bih to sve spojila..fervex popije a posle slaninica, cvarci,sir ,mlad luk i pivo ..ima da bude kao nov :lol:

ja bih to sve spojila..fervex popije a posle slaninica, cvarci,sir ,mlad luk i pivo ..ima da bude kao nov :lol:
Meni taj fervex nikad ništa nije pomogao.

A na kraju da se dobro oznoji. :whistling:

Ništa, ćutim i čekam da prođe. Ali to bilo nekad, poslednjih godina lepo vakcina protiv gripa i ladovina. Ne znam šta je to grip ima tome više od 10 godina. :cool:
ja ne znam sta je grip a nisam se nikada vakcinisala protiv gripa..
prvi put sada protiv kovida i to samo zarad putovanja ali vise ne

ili čekaj Sofke...

bardan...
Mjok... nikakve temperature, al sam siguran da je od ovog proleća :aha2:
A i iskukao sam se malo ovde pa mi je odma bilo lakše pa sam rešio da odem do prodavnice za neko sitno grickanje al mi kvarna prodavačica uvalila pihtije "e, znaš kakve su... mora da ih probaš, znam da voliš" :kez:
I onda ja budala pitam s čime to sad ja da jedem, ko da i mora s još nečim, a ona mi uvali i neko povrće s roštilja... :roll:
E, ne bi mi palo na pamet, al ko da sam bio negde u familiji, kod neke tetke/strine... natrpa me žena i ne pita hoću li :lol:
Nego, kao posledicu toga sada se osećam znatno bolje :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back