- Poruka
- 197.443
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srce si ali popih kaficu i idem nesto da radimUz tebe? Pa moguće, zašto da ne.
Dobro jutro!
Ne znam baš. Evo ja, recimo, stalno tražim neke pare i nikako da ih nađem...шта тражи то и нађе на крају јел![]()
Kad tako prestane od dranja da diše, duneš mu u lice, da ga uplašiš bukvalno. Ili tako nešto neočekivano uradiš. Nije opasno, posle znaš i da prepoznaš kad će, pa sprečiš.Па да то је то ми прекодринаши кажемо закоцени се.Јуче сам изгуглао све живо, као наводно зна се десити од 6 до 18 мјесеца најчешће.
Као неки респираторни грч док плаче.Ја до сада нисам имао таква искуства.Није толико опасно како дјелује.
Danger is my middle name...Tražim nevolje![]()
Traži dublje, kopaj, ne predaj se!Ne znam baš. Evo ja, recimo, stalno tražim neke pare i nikako da ih nađem...![]()
Ne znam baš. Evo ja, recimo, stalno tražim neke pare i nikako da ih nađem...![]()
mora da se potrudi...da zapne udarnicki i da ide dalje i dublje u svojoj potrazi...Traži dublje, kopaj, ne predaj se!
stiglo proleće, a uz njega i ove zezancije.'el imaš temperaturu?'Bardan
Lele... što sam ja nešto gadno omlaćen danas...
Sve me bolE... kosti, mišići, zglobovi... spava mi se... pogled mi ko iz tuđe glave...![]()
Bolje slaninice i čvaraka sa puno luka.stiglo proleće, a uz njega i ove zezancije.'el imaš temperaturu?
imam ratne rezerve pa kad osetim nešto slično,omlatim Fervexa par komada, ili nešto na tu temu.
sprečim na početku, i do sada je radilo posao
ili čekaj Sofke...
bardan...
a da se nisi preforsirao nocas'Bardan
Lele... što sam ja nešto gadno omlaćen danas...
Sve me bolE... kosti, mišići, zglobovi... spava mi se... pogled mi ko iz tuđe glave...![]()
to je preventivaBolje slaninice i čvaraka sa puno luka.![]()
stiglo proleće, a uz njega i ove zezancije.'el imaš temperaturu?
imam ratne rezerve pa kad osetim nešto slično,omlatim Fervexa par komada, ili nešto na tu temu.
ili čekaj Sofke...
bardan...
ja bih to sve spojila..fervex popije a posle slaninica, cvarci,sir ,mlad luk i pivo ..ima da bude kao novBolje slaninice i čvaraka sa puno luka.![]()
može i tako,neće da smetaja bih to sve spojila..fervex popije a posle slaninica, cvarci,sir ,mlad luk i pivo ..ima da bude kao nov![]()
Meni taj fervex nikad ništa nije pomogao.ja bih to sve spojila..fervex popije a posle slaninica, cvarci,sir ,mlad luk i pivo ..ima da bude kao nov![]()
A na kraju da se dobro oznoji.ja bih to sve spojila..fervex popije a posle slaninica, cvarci,sir ,mlad luk i pivo ..ima da bude kao nov![]()
tebi ni bog ne može da pomogne kada zajunišMeni taj fervex nikad ništa nije pomogao.
a šta ti je pomogloMeni taj fervex nikad ništa nije pomogao.
Ništa, ćutim i čekam da prođe. Ali to bilo nekad, poslednjih godina lepo vakcina protiv gripa i ladovina. Ne znam šta je to grip ima tome više od 10 godina.a šta ti je pomoglo![]()
ja ne znam sta je grip a nisam se nikada vakcinisala protiv gripa..Ništa, ćutim i čekam da prođe. Ali to bilo nekad, poslednjih godina lepo vakcina protiv gripa i ladovina. Ne znam šta je to grip ima tome više od 10 godina.![]()
Mjok... nikakve temperature, al sam siguran da je od ovog prolećastiglo proleće, a uz njega i ove zezancije.'el imaš temperaturu?
ili čekaj Sofke...
bardan...