- Poruka
- 385.622
da nazdravimo gazdarici .. živeli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. Odjednom zatvoreno 88 banakavbide li onog sa onom temom o zatvaranju banaka![]()
otvorio temu a nema pojma o cemu otvara ni sta se govori na onom youtube ni sta piše u stranim medijimaDa. Odjednom zatvoreno 88 banaka![]()
Не заборави вакцине!Ne znam za vas, ali ja odoh u SuperVero malo u kupovinu, pa do mojih da pokupim sarme koje je keva napravila. Biće ovo lep dan, zar ne @Stojkov Menidjer
![]()
Vakcine se ne kupuju, baš si glup. Nego, evo Torlak izbacio najbolju vakcinu od svih koje trenutno postoje - Sputnik V.Не заборави вакцине!
Да, деле се бесплатно. Ето, Србија није купила ни једну, све јој поклоњене. Фармација је одувек била позната по хуманитарном раду.Vakcine se ne kupuju, baš si glup. Nego, evo Torlak izbacio najbolju vakcinu od svih koje trenutno postoje - Sputnik V.
Kako prezimljavaš što ___ to ukrali od engleskog radnog narodaVakcine se ne kupuju, baš si glup. Nego, evo Torlak izbacio najbolju vakcinu od svih koje trenutno postoje - Sputnik V.
Da probam da ti nacrtam, bilo ko u Srbiji ne plaća te vakcine, to pokriva zdravstveno osiguranje. Ali pošto ti nisi u Srbiji, valjda zato i nemaš pojma, ko zna?Да, деле се бесплатно. Ето, Србија није купила ни једну, све јој поклоњене. Фармација је одувек била позната по хуманитарном раду.
Да не познајем тебе, тако паметног, мој живот би прошао у мраку.
Naročito što znamo da su iz AstraZeneke išli u Rusiju da mole da im Rusi pomognu oko vektorske vakcine, koju Rusi proizvde već decenijama. Naravno, treba znati i da Rusi korist ljudske viruse, dok Astra još uvek radi sa šimpanzama.Kako prezimljavaš što ___ to ukrali od engleskog radnog naroda
http://www.rtcg.me/koronavirus/svij...ormulu-astrazeneke-i-stvorili-sputnjik-v.html
Rusi ukrali formulu AstraZeneke i stvorili Sputnjik V
Znaš da su Rusi nakon krađe, za tu istu vaxinu pričali da te pretvara u majmuna etc.Кад се будем вакцинисао само Спутник е
Uzalud čekaš, ja sam onog dana obećala da neću o tome više i to je to, ja sam završila.vide neki i da krene paljba... čekam.
Који те то Рус толико начепио да им још увек не заборљаваш а?Znaš da su Rusi nakon krađe, za tu istu vaxinu pričali da te pretvara u majmuna etc.
Evo da ništa nisi znao o njima, posle ove dripačke krađe vakcine bi trebalo da staviš prst na rusočeloКоји те то Рус толико начепио да им још увек не заборљаваш а?
А здравствено осигурање плаћа деда мраз, не иде из твог џепа?Da probam da ti nacrtam, bilo ko u Srbiji ne plaća te vakcine, to pokriva zdravstveno osiguranje. Ali pošto ti nisi u Srbiji, valjda zato i nemaš pojma, ko zna?
I da, čekam da ovo tvoje pisanje o vakcinama u kafani vide neki i da krene paljba... čekam.
...питаш ко иде?Uzalud
Гадљива на русовакцине ал ниси гадљива на 30 русоевра а?Evo da ništa nisi znao o njima, posle ove dripačke krađe vakcine bi trebalo da staviš prst na rusočelo
Dok su se pesme slušale sa audio kaseta, ja sam bila ubeđena da peva "uzalud pitaš ko i gde"......питаш ко иде?