- Poruka
- 98.635
ma bezi bre, kad treba da drzis kisobran nidje te nemaŠto nisi zvala da ja rukama zaštitim, da ne promoči ispod brusa?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma bezi bre, kad treba da drzis kisobran nidje te nemaŠto nisi zvala da ja rukama zaštitim, da ne promoči ispod brusa?![]()
Kišobran nermam, šake imam!ma bezi bre, kad treba da drzis kisobran nidje te nema
pa sta te briga, sta pop ima da gleda u grudi, neka gleda svoja poslaKad reče brus, pop je rešio da sveti vodicu dve nedelje pre, a meni dan za bez brusa.![]()
obavezno da je to u pitanjuŠto se sad ljutiš, da nisi ti to namerno izložila kiši, misliš da će od zalivanja da porastu?![]()
Znaš ono kad je Isus sišao na zemlju i kaže Muji: "Šta to radiš" Kae "Duvam u ruke jer mi je hladno."Kišobran nermam, šake imam!![]()
Znači Mujo jeshvatijo da je verovo u pogrešno pa sad sluša Isusa pohvalno jeto. Bravo za Muju!Znaš ono kad je Isus sišao na zemlju i kaže Muji: "Šta to radiš" Kae "Duvam u ruke jer mi je hladno."
Konačno se nađu u taverni "Kaže šta sad duvaš?" Kae "Duvam u čaj jer mi je vruć."
- "Pa, ako iz tvojih usta mere izlaziti i toplo i hladno, ti si moćniji odmene razumiješ ti." pomenu sin božiji.
nemoš se nadju slobodna kolicaNe znam za vas, ali ja odoh u SuperVero malo u kupovinu, pa do mojih da pokupim sarme koje je keva napravila. Biće ovo lep dan, zar ne @Stojkov Menidjer
![]()
a rahatluk?Jutrič, kaf'ca![]()
Jeb'ga... nemam...a rahatluk?
Kakav ti je loš holesteroljao pa ja zaboravih da kažem ()
peko ja i krilca i batake u ajer frajer i ono ukusna
onda se pravila krilca i bataci tradicionalno u tiganju...
a ne, ne... nema šanse više...
samo ajer frajer
Pa gleda Pop bas tamo gde i trebapa sta te briga, sta pop ima da gleda u grudi, neka gleda svoja posla![]()
niži nego kod tebeKakav ti je loš holesterol
neke religije tvrde da je sunet "ogoljivanje duše" pred Bogom (???)Pa gleda Pop bas tamo gde i treba
u dušu![]()
os da kazes da obraz...ovana da te ...neke religije tvrde da je sunet "ogoljivanje duše" pred Bogom (???)
poljube me u dušu onda
kupijo si?cuvena slika VINCET VAN GOGA
Nisam se upisala u novu kafanu..pa evo da popravim situaciju
Dobro vece svima uz vecernju![]()