Skupštinska kafana broj XXVII: ''Super batačići na pirotski način''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20211106-113728_Facebook.jpg

• Podržavam
Reactions: Red
Kišobran nermam, šake imam! :mrgreen:
Znaš ono kad je Isus sišao na zemlju i kaže Muji: "Šta to radiš" Kae "Duvam u ruke jer mi je hladno."

Konačno se nađu u taverni "Kaže šta sad duvaš?" Kae "Duvam u čaj jer mi je vruć."

- "Pa, ako iz tvojih usta mere izlaziti i toplo i hladno, ti si moćniji odmene razumiješ ti." pomenu sin božiji.

Znaš ono kad je Isus sišao na zemlju i kaže Muji: "Šta to radiš" Kae "Duvam u ruke jer mi je hladno."

Konačno se nađu u taverni "Kaže šta sad duvaš?" Kae "Duvam u čaj jer mi je vruć."

- "Pa, ako iz tvojih usta mere izlaziti i toplo i hladno, ti si moćniji odmene razumiješ ti." pomenu sin božiji.
Znači Mujo jeshvatijo da je verovo u pogrešno pa sad sluša Isusa pohvalno jeto. Bravo za Muju!

Ne znam za vas, ali ja odoh u SuperVero malo u kupovinu, pa do mojih da pokupim sarme koje je keva napravila. Biće ovo lep dan, zar ne @Stojkov Menidjer
:mrgreen:
nemoš se nadju slobodna kolica
ok,gužva jeste ali ide brzo
ko da je džabe...

mada ima i ono
vikend račun od 3.000 = 150 bodova + 30 od 3000 pa još ako si uzeo bodovani proizvod...

Jutrič, kaf'ca :)
a rahatluk?

Beogradjani 45 su koristili domaće slatko
onda je vremenom ratluk bio brža priča
sad ako kafe imaš to je sreća

nije da nema kafe kao kod zlih komunista (a kod drugih pa kao bilo?) ima kafe 101 vrsta 300 proizvodjača, samo su puste pare postale problem

nije mi jasno - došampavali dolar, došampavali evro i opet nema za sve?
@Storage Temptation

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back