Skupštinska kafana broj XXVII: ''Super batačići na pirotski način''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Stevcina zabica

Stara legenda
VIP
Poruka
98.635
Imali smo vise kafana posvecenih butkicama a sada je dosao red na batacice.
I to ne bilo kakve nego super batacice.

images.png

Na ulazu nema redara, za ovu kafanu ne trebaju vam kovid sertifikati, svi ste dobrodosli samo se pridrzavajte pravila svake kafane.
Moze prica o svakodnevnici, politici, zivotinjama, hrani a najpozeljnije bi bilo o ljubavi prema batacima :heart:

I naravno kakva bi ovo bila kafana ako u njoj ponekad ne polete piksle :malav:

Link do stare teme https://forum.krstarica.com/threads...ecepti-za-dinstanje-pirotskih-butkica.927302/

Imali smo vise kafana posvecenih butkicama a sada je dosao red na batacice.
I to ne bilo kakve nego super batacice.

Pogledajte prilog 1046535

Na ulazu nema redara, za ovu kafanu ne trebaju vam kovid sertifikati, svi ste dobrodosli samo se pridrzavajte pravila svake kafane.
Moze prica o svakodnevnici, politici, zivotinjama, hrani a najpozeljnije bi bilo o ljubavi prema batacima :heart:

I naravno kakva bi ovo bila kafana ako u njoj ponekad ne polete piksle :malav:

Link do stare teme https://forum.krstarica.com/threads...ecepti-za-dinstanje-pirotskih-butkica.927302/
:dzentlmen:
Ziva bila gazdarice!!!
Jos 100 kafana otvorila!!!
Jos da smislim sta cu od muzike...

Ja i dalje udaram po valjevačkom, a stigo mi aber da ih kupijo hajNeken... pa dok može... :roll:
au...
ode to pod "Zaječarac"....

ja sam kontaktirao Karlzberg Srbija oko sastava Lav Premium-a, ni trunke kukuruznog sirupa, samo 4 sastojka po onoj Njemačkoj proklamaciji kad se pivo tretira za pivo

tako napisali

Ostaje i banjalučki Nektar
Šaljite braćo piva a ne budala za BG

au...
ode to pod "Zaječarac"....

ja sam kontaktirao Karlzberg Srbija oko sastava Lav Premium-a, ni trunke kukuruznog sirupa, samo 4 sastojka po onoj Njemačkoj proklamaciji kad se pivo tretira za pivo

tako napisali

Ostaje i banjalučki Nektar
Paljite braćo piva a ne budala za VG
Nahebah/smo... :(
Sećam se, pre dosta godina Jelen izbacio neko jubilarno... kratka serija mnogo dobrog piva... i to bi to... :roll:
Shvatili ljudi da im se ne isplati... bilo 10-20 kinte skuplje... :dash:
A meni Banjalučko bolje od Hektara :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back