Nikac od Rovina
Veoma poznat
- Poruka
- 10.184
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja odavno uzo treću, iebo je ti. I Stojko Moi uzo. Sve pršti od Kineza, ne zezamo se s Njemačke vakcine.Pa ja kad ne'a šta drugo dobro je i sa vaxinom ljubaviti. Samo znaš šta nemoi se plaho zaebavat sa tamo booster trećom jer se ove prve dvije mogu naljubomorisat pa će onda bit i kuku i lele eto Mrkele.
A Džegonja... Eno opet ga utukoše ko lopatom. Prećeralo je u ćeranju. Nije znalo đe gony jbg![]()
a ti bi da te marsijaner nako fino natakne ..Pogledaj, Marsijanerova supruga otvorila dušu:
https://forum.krstarica.com/threads/svesno-sam-se-udala-za-homoseksualca-i-rodila-dvoje-dece.936886/
ja nisam uzo trećuJa odavno uzo treću, iebo je ti. I Stojko Moi uzo. Sve pršti od Kineza, ne zezamo se s Njemačke vakcine.![]()
Ma hajte molim Vas kolega, niste uzeli vakcinu a uzeli ste novce?ja nisam uzo treću
uskoro mi termin
sad sam omlatio čaj od divizme i jagorčevine
nema divizme u institutu "Josif Pančić" već dve godine, mora privatna režija a i to na mišiće
Ubilo nam ovog klona čim se ispilila? Oh tugice, oh mukice.a ti bi da te marsijaner nako fino natakne ..
da bi i ti osetila sta je to dobit.
no s obzirom da mi marsovci deljemo samo zemske
morat ces da potrazis da ti neko drugi utera ak nista drsku od metle.
a , ma dok kases piksla , evo ih je.Ubilo nam ovog klona čim se ispilila? Oh tugice, oh mukice.![]()
Povukla sam ja vlagu još odavno. Ali, dobro...Al će teško se prosušiš s toliku kišu i vlagu u vazduhu...![]()
Apsolutno je preslatko!!!!!!!@Agatha pajzi šta mi se skoro uvalilo, kad si već pominjala puline
Ravno iz pakla
Pogledajte prilog 1046476
Ogromna ušesa i ogromne šapeApsolutno je preslatko!!!!!!!
Pa vidi ta ušesa!
Vidim tamo i neku ma
Mnogo sam lep!Ogromna ušesa i ogromne šape
A ono je mačor, mačke su se štekovale negde
Vidi
Lepa, i po zapadnom pravilu GaraMnogo sam lep!
koliko je u dužinuOgromna ušesa i ogromne šape
A ono je mačor, mačke su se štekovale negde
Vidi
otvaraj nove kafane puštat hitovacao, ja prijehala
mnogo je sladak taj cupa![]()
Ma mora bar na četir...koliko je u dužinu
pitam zbog ajer frajer
"Maska"evo sacu, polako, da smislim nesto glupo![]()
Velnes centar "Bogougodna Žabokrečina"...?evo sacu, polako, da smislim nesto glupo![]()