- Poruka
- 74.065
Ispravno je da će te nalupa čim se bude vratila. Zasluženo, dakako.Pušač ili pušačica? Šta je ispravno?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispravno je da će te nalupa čim se bude vratila. Zasluženo, dakako.Pušač ili pušačica? Šta je ispravno?

Ma vidiš koliko su je udarile emocije da su joj se noge presekle i nije umela dizađe na naše staro mesto?Ispravno je da će te nalupa čim se bude vratila. Zasluženo, dakako.![]()

Vidim da si gotov, ali dobro, možda ja i ne vidim dobro.Ma vidiš koliko su je udarile emocije da su joj se noge presekle i nije umela dizađe na naše staro mesto?![]()

Mene posle časa engleskog čeka crtanje mahaničkih svojstva materijala (čvrstoća, elastičnost, istezanje...)Vidim da si gotov, ali dobro, možda ja i ne vidim dobro.
Spava mi se, a glumim stručnog konsultanta ovde. Ako preživim ovaj prvi razred, biće dobro.![]()
![]()
Uf, saosećam...Mene posle časa engleskog čeka crtanje mahaničkih svojstva materijala (čvrstoća, elastičnost, istezanje...)

Раде ли та твоја ђеца штогод сама?Mene posle časa engleskog čeka crtanje mahaničkih svojstva materijala (čvrstoća, elastičnost, istezanje...)

Meni su nastavnice i profesorke ispoklanjale sve što su mogle od ocena osim matematike, fizike i hemije(to sam voleo i pamtio sve sa časova), dok nisam pošao u drugi srednje. Fizičarka i ruskinja posle nisu htele pa više nisam imao savršen prosek. Inače, kad bih se ponovo rodio i krenuo u školu u istom univerzumu, samo njih dve bih zamenio.Ја сам добио двојку из домаћинства јер мајка није хтела да ми сашије рукавицу већ сам морао сам... А ни са кувањем нисам био снађен. Најглупљи предмет икада. Али сам морао сам.
После су ми поклонили тројку да ми не кваре просек баш много.![]()
Dobro, razumemo da imaš kod muža čistu peticu.Ja nisam imala domaćinstvo.
Opet te žena ribala nešto?Dobro, razumemo da imaš kod muža čistu peticu.
Nope. Nego znam da si ti savršena, pa da te pohvalim.Opet te žena ribala nešto?
Jako smešno! Evo, sad da me ne mrzi, umrla bih od smeha...Nope. Nego znam da si ti savršena, pa da te pohvalim.

Meni nije. Ali jedan kompliment je dosta za danas.Jako smešno! Evo, sad da me ne mrzi, umrla bih od smeha...![]()
Jes' bre! Treba im ****** mamu na vreme! Neka nauče da se bore i da treba nešto da znaju.Zdravo, drugari...
Ako Bog da pa budem imao decu, pomagacim gde god i kako god mogu.
Ali skolsku zadacu imada rade bez pomoci.
Ne zato sta sam ja sam radio svojuj...nego zato sto je tako ispravno...
Deca treba da nauce da sama resavaju probleme...
Jel znaš da se sad u prvom razredu uči sabiranje do 100, jednačine sa jednom nepoznatom, materijali i njihova svojstva, svašta nešto?Ali skolsku zadacu imada rade bez pomoci.
Ne zato sta sam ja sam radio svojuj...nego zato sto je tako ispravno...
Bio bi, ali prvo nema potrebe za tim jer nije istina, a drugo, nemam osećaj da je kompliment već podbadanje. Ali ok.Meni nije. Ali jedan kompliment je dosta za danas.
Prvi put cujem i to je dokaz da smo zglajzali totalno.Jel znaš da se sad u prvom razredu uči sabiranje do 100, jednačine sa jednom nepoznatom, materijali i njihova svojstva, svašta nešto?
Nije, ali 'ajde, neću više.nemam osećaj da je kompliment već podbadanje. Ali ok.
Prvi put cujem i to je dokaz da smo zglajzali totalno.
Veruj mi da dobro znam o cemu govorim.
Ja jesam sportski novinar...ali sam po struci prosvetni radnik...
Slusao sam jos neke bisere od kolega koji imaju decu...ludilo mozga.
Ja sam bre u prvo razredu ima skup i podskup, pa kosa crta ravna crta...
Hvala.Nije, ali 'ajde, neću više.
Verujem ti bre...Šta kažeš, @The_Night_Hawk? Hoćeš da ti fotkam, ako mi ne veruješ na reč? I mere isto, prirodna staništa i njihovi stanovnici, veliko i malo slovo... U prvom razredu. Sa sedam godina... Evo mi sad učili baru, reku, šumu, livadu, njivu i biljke i životinje koje tamo žive.
Pa ti reče da znaš o čemu govoriš, ali eto, ništa više nije isto. I, misliš i dalje da dete to može sve bez pomoći?Verujem ti bre...
samo komentatrisem da budale iz Ministarstva prosvete nisu normalne...
To sto si sad nabrojala ja sam ucio u trecem razredu...