Скупштинска кафана број XXV - "Код лајавог крелца"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene posle časa engleskog čeka crtanje mahaničkih svojstva materijala (čvrstoća, elastičnost, istezanje...)
Раде ли та твоја ђеца штогод сама?

Ја сам добио двојку из домаћинства јер мајка није хтела да ми сашије рукавицу већ сам морао сам... А ни са кувањем нисам био снађен. Најглупљи предмет икада. Али сам морао сам. :mrgreen:

После су ми поклонили тројку да ми не кваре просек баш много. :mrgreen:

Ја сам добио двојку из домаћинства јер мајка није хтела да ми сашије рукавицу већ сам морао сам... А ни са кувањем нисам био снађен. Најглупљи предмет икада. Али сам морао сам. :mrgreen:

После су ми поклонили тројку да ми не кваре просек баш много. :mrgreen:
Meni su nastavnice i profesorke ispoklanjale sve što su mogle od ocena osim matematike, fizike i hemije(to sam voleo i pamtio sve sa časova), dok nisam pošao u drugi srednje. Fizičarka i ruskinja posle nisu htele pa više nisam imao savršen prosek. Inače, kad bih se ponovo rodio i krenuo u školu u istom univerzumu, samo njih dve bih zamenio.

Zdravo, drugari...
Ako Bog da pa budem imao decu, pomagacim gde god i kako god mogu.
Ali skolsku zadacu imada rade bez pomoci.
Ne zato sta sam ja sam radio svojuj...nego zato sto je tako ispravno...
Deca treba da nauce da sama resavaju probleme...
Jes' bre! Treba im ****** mamu na vreme! Neka nauče da se bore i da treba nešto da znaju.

Jel znaš da se sad u prvom razredu uči sabiranje do 100, jednačine sa jednom nepoznatom, materijali i njihova svojstva, svašta nešto?
Prvi put cujem i to je dokaz da smo zglajzali totalno.
Veruj mi da dobro znam o cemu govorim.
Ja jesam sportski novinar...ali sam po struci prosvetni radnik...
Slusao sam jos neke bisere od kolega koji imaju decu...ludilo mozga.
Ja sam bre u prvom razredu imao skup i podskup, pa kosa crta ravna crta...

• Podržavam
Reactions: Red
Prvi put cujem i to je dokaz da smo zglajzali totalno.
Veruj mi da dobro znam o cemu govorim.
Ja jesam sportski novinar...ali sam po struci prosvetni radnik...
Slusao sam jos neke bisere od kolega koji imaju decu...ludilo mozga.
Ja sam bre u prvo razredu ima skup i podskup, pa kosa crta ravna crta...

Šta kažeš, @The_Night_Hawk? Hoćeš da ti fotkam, ako mi ne veruješ na reč? I mere isto, prirodna staništa i njihovi stanovnici, veliko i malo slovo... U prvom razredu. Sa sedam godina... Evo mi sad učili baru, reku, šumu, livadu, njivu i biljke i životinje koje tamo žive.

Šta kažeš, @The_Night_Hawk? Hoćeš da ti fotkam, ako mi ne veruješ na reč? I mere isto, prirodna staništa i njihovi stanovnici, veliko i malo slovo... U prvom razredu. Sa sedam godina... Evo mi sad učili baru, reku, šumu, livadu, njivu i biljke i životinje koje tamo žive.
Verujem ti bre...
samo komentatrisem da budale iz Ministarstva prosvete nisu normalne...
To sto si sad nabrojala ja sam ucio u trecem razredu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back