- Poruka
- 74.051
@Reefer , šta reče, šta si dobio iz tehničkog?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blokiran saobraćaj ispred Skupštine: Nezadovoljna grupa frilensera postavila šatore nasred ulice (FOTO)
FOTO: ALEKSANDAR SLAVKOVIĆ / RAS SRBIJA![]()
Deo frilensera nezadovljan dogovorom sa Vladom Srbije da im optiše dugove, blokirao je jednu saobraćajnu traku ispred Doma Narodne skupštine, tako da je nemoguće ići ka tunelu.
Pojedini postavljaju šatore nasred ulice. Nema ih mnogo, ali su uspeli da blokiraju jednu saobraćajnu traku.
FOTO: ALEKSANDAR SLAVKOVIĆ / RAS SRBIJA![]()
Podsetimo, novim predlogom za uređenje poreskih obaveza frilensera koji je Vlada napravila posle konsultacija sa Udruženjem radnika na internetu i Udruženjem frilensera i preduzetnika Srbije (UFPS) održanim u utorak, 30. marta, bio bi uveden neoporezivi iznos od 384.000 dinara godišnje, za ceo obuhvaćeni period pet godina unazad.
![]()
Time je država sa prethodno predloženih 18.300 na mesečnom nivou, povećala iznos na 32.000 dinara, koliko iznosi minimalna zarada u Srbiji.
Rifke, u kojem si šatoru?
Ђе си Стојко пушка те не уб'ла... Нема те к'о доњег веша у РоманМали?![]()
Pravda za Free Lijenjčere!![]()
@Reefer , šta reče, šta si dobio iz tehničkog?
ma jurim one zombije, kreirao i drugi nalog da pojačam prvi, svi to radeЂе си Стојко пушка те не уб'ла... Нема те к'о доњег веша у РоманМали?
Ali, ovde ne vidim ni jedan roze sator.

Eee, lako je tebi da zezaš.

Бате само кантер једаншес и само даст 2... евентуално инферноma jurim one zombije, kreirao i drugi nalog da pojačam prvi, svi to rade

То је поглед са балкона предсобља Рифкетовог једноипособног чадора. Неће се офира са локацијом то је покупио од неких колезиницаAli, ovde ne vidim ni jedan roze sator.![]()

Чуј лако...чуј лако!? Као да људи сами себе зезају, као да то није рударски пос'о?Eee, lako je tebi da zezaš.![]()

Pa teškoe, vidi se kako ti je teško.Чуј лако...чуј лако!? Као да људи сами себе зезају, као да то није рударски пос'о?
Добро Рифке можда, али остали јок, остале је посао зезати![]()
Bouže, pa koje li su te?То је поглед са балкона предсобља Рифкетовог једноипособног чадора. Неће се офира са локацијом то је покупио од неких колезиница![]()

Па нисам оседео од слатког живота е... Ја да ти речем.Pa teškoe, vidi se kako ti je teško. Pogledajte prilog 899990

Ћути боље да их не знаш.Bouže, pa koje li su te?![]()

Prosto mi te žao, dođi, padni mi u zalogaj!Па нисам оседео од слатког живота е... Ја да ти речем.![]()

Ma boodale neke, pod garanciju.Ћути боље да их не знаш.![]()

цениш да ће тај гоозо на бетонAli, ovde ne vidim ni jedan roze sator.![]()

ЈуProsto mi te žao, dođi, padni mi u zalogaj!![]()

Mog'o si da se iscimaš za jedno latinično U kad si mi već menjao citat.
Ју? Па зар јекад ко неки залогај добио на сажаљење? Сачу'ај боже и саклони што би рекла бакута...![]()

Ajде сад терај ме да размишљам, терај ме да се враћам назад и читам шта сам цитирао шта лапрдао... Душе немашMog'o si da se iscimaš za jedno latinično U kad si mi već menjao citat.![]()

Па он ионако иде спава кад поштен народ леже, ко пекар да је.ali nije on obican frilenser, on je specijalac...oni spavaju u svom toplom domu![]()
mislis ustaje?Па он ионако иде спава кад поштен народ леже, ко пекар да је.
Pa neko od nas dvoje nema, stvarno. Prvo Hoč danas, sad i ti tako. Neka te, neka.Ajде сад терај ме да размишљам, терај ме да се враћам назад и читам шта сам цитирао шта лапрдао... Душе немаш![]()