Зар му је и певала?Kenediju?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зар му је и певала?Kenediju?
Kenediju?
Зар му је и певала?![]()
eliminisan siPlavuše su fejk.
A natural blonde?
Шта је теби вечерас, све саме елиминације. Јес то гледала звезде гранда неке елиминације нешто?eliminisan si![]()
sta mu objasnjavas da li se farbamo li nePa svetlija sam, da, ali se farbam u svetlo plavo, kao i mnoge zene kod nas. Ta je boja kose kod nas retko prirodna, uglavnom u Skandinaviji.
gukni i ti nesto protiv plavusa pa ces i ti u eliminacijuШта је теби вечерас, све саме елиминације. Јес то гледала звезде гранда неке елиминације нешто?![]()
Ma šalim se. Samo pojedine devojčice imaju dovoljno estrogena da imaju plavu kosu. Čim porastu kosa promeni boju. Niš' ne smeta što se pretvarate da ste plavuše.Pa svetlija sam, da, ali se farbam u svetlo plavo, kao i mnoge zene kod nas. Ta je boja kose kod nas retko prirodna, uglavnom u Skandinaviji.
Сад ће гомила момака да глуми да воли блуз...sa dobrim jazzom ili bluesom uvek mozes da dobiješ moju paznju
Ја сам једном пре 10 година био плавушан...gukni i ti nesto protiv plavusa pa ces i ti u eliminaciju![]()
Сад ће гомила момака да глуми да воли блуз...
ја нећу...ја волим блуз...
али вечерас сам весео...
![]()
farbam se u plavo jos od gimnazije ..Ja sam crnka već 20 god crvena
Ma šalim se. Samo pojedine devojčice imaju dovoljno estrogena da imaju plavu kosu. Čim porastu kosa promeni boju. Niš' ne smeta što se pretvarate da ste plavuše.
Mda...sa dobrim jazzom ili bluesom uvek mozes da dobiješ moju paznju
Veni, vidi...Videste li vi ovaj sneg
Da, ebote!Videste li vi ovaj sneg
isti slucaj..Da, ebote!
Mislila sam da haluciniram