- Poruka
- 50.211
Fotki, nema?Па шума, сауна, базен, свашта је било...
Formatirana kartica za svaki slucaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fotki, nema?Па шума, сауна, базен, свашта је било...
Ima nas raznih dlakavih...Па шума, сауна, базен, свашта је било...
па има, човече, али не да ми, разумеш?Fotki, nema?
Formatirana kartica za svaki slucaj
al si ti neki birokrata...U pravu si. Fajront u 20:000 a zapili ste se 455 minuta
Znao sam da nije do tebe nego do tog baksuzaпа има, човече, али не да ми, разумеш?
Da sam napisao 45,5min smetalo bi sto je malo. Pa ko ce da ugodi ljudimaal si ti neki birokrata...![]()
Zategao sam se samo za jedan dan.Ваљда ће ме овај пустити на 20 секунди само да закључам кафану...
Е па после ове фотке, не могу се више онако шалити.Zategao sam se samo za jedan dan.
Moja vježba, zadnja šetnja uz zalazak Sunca.Sutra planiram gondolu iznajmiti, panoramski krug.Vjezbaš li ti?Možeš li me pratiti?
Evo, ja ću te na krkače... pa dok izdržim...Е па после ове фотке, не могу се више онако шалити.
Уживајте. : )
Volim i ja tebe...Е па после ове фотке, не могу се више онако шалити.
Уживајте. : )
уф, тешка сам ти ја, и карактерно а и овако : ))Evo, ja ću te na krkače... pa dok izdržim...![]()
Ma znam...уф, тешка сам ти ја, и карактерно а и овако : ))
Šta nisi... šta jesi...?!шта бре знаш сад треба да кажеш ниси бре супер си хехе
ау ја сам мислила да сам ја тешка.Šta nisi... šta jesi...?!![]()
A meni jasno od starta da nemaš pojma...ау ја сам мислила да сам ја тешка.
kakva predivna fotka...Zategao sam se samo za jedan dan.
Moja vježba, zadnja šetnja uz zalazak Sunca.Sutra planiram gondolu iznajmiti, panoramski krug.Vjezbaš li ti?Možeš li me pratiti?
A evo i tebi saksofonakakva predivna fotka...a i frizurica mlade dame
![]()
Znaci, ne mozes je izvuci iz kreveta.Ajde da iskucamo tih pedesetak poruka, ja sam spremna, da otvorim, pa u krevet.
A zapelo ti da te i službeno zovemo gazdarica, a... tctctc...Ajde da iskucamo tih pedesetak poruka, ja sam spremna, da otvorim, pa u krevet.