- Poruka
- 200.883
Nije napredak, ti i dalje čitaš te gluposti i dalje se ložiš da su vakcine neko zlo belih magova.e ovo je intelektualni napredak od pre po godine![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije napredak, ti i dalje čitaš te gluposti i dalje se ložiš da su vakcine neko zlo belih magova.e ovo je intelektualni napredak od pre po godine![]()
bog nam je podario culo vida i sluhaNe čitam to, iebiga, ali ti samo nastavi da čitaš.![]()
internacionali medicinski zurnal de pisu samo profesionalci iz te materijeNije napredak, ti i dalje čitaš te gluposti i dalje se ložiš da su vakcine neko zlo belih magova.
ja fala bogu prelezo to sranje od gripa za 2ipo danaTo ovaj preplašeni Marlon ebo ga zmjaje.![]()
ma iako je virus proletece na keca...ovo je q spram onog 1998. ako se dobro secam... e to je bilo bas gadno i zaebano.Pu baksuzi... nešto me peče grlo... sad moram da se ispiram šljivom...![]()
Znaš onu doskočicu: "Svi su ateisti prema 999 religija, a vernici nisu samo ka 1."Nije napredak, ti i dalje čitaš te gluposti i dalje se ložiš da su vakcine neko zlo belih magova.
Каква је ово полупаност мозгаMa jok, zabole me, nisam ja sisica ko vi koji se plašite svega i ložite se na pročitane plažene članke. Hoćeš vakcinu, super, tovja odluka. Nećeš, isto tvoja odluka.
Џеги, пусти се сад вакцина, честитај рођус Рифкету и дај му неких буткица за поклон и тоZnaš onu doskočicu: "Svi su ateisti prema 999 religija, a vernici nisu samo ka 1."
Tako si i ti antivaxxer za sve osim za Kinesku Krdžu
Zar nije to jučeЏеги, пусти се сад вакцина, честитај рођус Рифкету и дај му неких буткица за поклон и то![]()
Добро је да не мора облоге еј… штета ракијеPu baksuzi... nešto me peče grlo... sad moram da se ispiram šljivom...![]()
Значи јуче си му поклонила своје одсуство за рођ? Как увиђавно од тебеZar nije to juče
Ja taman iskuliram ceo dan kad njemu opet rođendan
sr. rođ. cakaniHvala.
Srbin info?
Slažem se da je ovaj svet otišo u q kad ljudi koji bi trablo da su pametni, čitaju ovo.
Rekla sam, slobodan dan, znači ne čitam gluposti, a mozak mi na pranju. Poyyypa procitaj ybt
ako tvoj 1 posto mozga moze da prihvati samo deo napisanog onda idi u crkvu ruzicu i zapali svecu![]()
Ааа па из тог разлога стално сањам ову зградицу..ноћна мора бре!al meni smesno jer ko da je rifke pisao sve one bisere kako antivakseri ubijaju vakcinisane![]()
Дуго си и издржао без жалби ејIzgleda će pišu e-mail žalbe maršalatu Deleza...
Grešan narod vidi trn u tudjem a ne vidi balvan u svom...Дуго си и издржао без жалби еј![]()
Kakav suptilan poziv da ližete zajedno!
Pa kad nije popravio kola za uzbrdo...Kakav suptilan poziv da ližete zajedno!![]()
Свашта ја прочитах ових дана о тојPa kad nije popravio kola za uzbrdo...
A sad će i da zaledi uskoro pa ni nov da ima neće da može...
Jer ovo je:
![]()
![]()
Свашта ја прочитах ових дана о тојри.