- Poruka
- 1.947
cekaju se pare od 20h 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa srećom...
Ми пијемо Росу и навика оно као… ово има неки баш лош афтертејст што би рекли.
Ал ок за кетлер без каменца и то
Valjda misliš, duhovni. Bog s tobom, dete!Ja se ne kockam mala mi plata pa svaki dan gledam da ostvarim materijalni dobitak umesto tog novčanog.
Valjda misliš, duhovni. Bog s tobom, dete!![]()
Pa to ja s duhom i telom...Valjda misliš, duhovni. Bog s tobom, dete!![]()
Jel to čujem neku ljubomoru u poruci?Какво он може бити дете?!?
Једино дете цвећа, дете ките, дете ките цвећа, дете...
Teškoe.Pa to ja s duhom i telom...
Ruke mi oteknu dok dovučem do kuće...
Napiši da si antivaxxer da to uvrstim u PrijavuDobro večeJeli to reefer opet smarao sa vakcinom?
Dobro večeJeli to reefer opet smarao sa vakcinom?
Napiši da si antivaxxer da to uvrstim u Prijavu
Zato sam ja bezbedna od kineskog virusa, a tebi pluća izgledaju kao Stojkov posle 3. pivaПа ти која живиш у содоми и гомори, можеш да се кркашпрекомерно са свим типовима вакцина, али ти помоћи нема...![]()
Zato sam ja bezbedna od kineskog virusa, a tebi pluća izgledaju kao Stojkov posle 3. piva
Moraću ti nekada doturiti šljivu odavde. Ili da ti mistik da koju.Pu baksuzi... nešto me peče grlo... sad moram da se ispiram šljivom...![]()
jeste.evo ja cu da ga tužimDobro večeJeli to reefer opet smarao sa vakcinom?
Sram ga bilojeste.evo ja cu da ga tužim![]()
Jel vidiš ti kako se ostvaruje VelikosrBski San - 100€ za 50 dinara?Napiši da si antivaxxer da to uvrstim u Prijavu
Nemaš predstavu o redu veličina.Zajebi onaj tvoj Forex Tradex Kurcex Palcex, tu se niko ofajdio nije
Priče Baba Kurane pon-pet, svako jutro na Krsti u 7:30Nemaš predstavu o redu veličina.
Ako ti osvojiš 1 milijardu evra u kladži, misliš da će neko stvarno da ti isplati to.
S druge strane na foreh može i 10,000 milijardi evra pošto je to najveće tržište sveta