Скупштинска кафана број XXIX: Код бауштелца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cekaju se pare od 20h :lol:

Screenshot 2022-11-27 at 18.45.33.png

Srbija – Činjenica je da smo mi kao nacija skloni euforiji i nerealnim očekivanjima u svakom sportu, ali isto tako je i činjenica da smo najbolji na ovom prvenstvu i da ćemo biti Svetski prvaci. Ako ćemo da budemo realni neće biti lako da se dođe do trofeja, a ako ćemo da se ložimo onda pobeđujemo sve sa 5:0. Naša prognoza – doček fudbalera ispred Skupštine je siguran.

Hrvatska – Ono što svaki iskreni ljubitelj fudbala u Srbiji pomisli kada se pomene Hrvatska jeste „samo da ne budu bolji od nas“. Ali neće, jer od nas niko nije bolji. Mada su dobri, baš dobri. A sa nama mogu da se susretnu u ¼ finalu i da časno ispadnu. Inače stvarno kvalitetna reprezentacija, imaju iskustvo igranja na velikim takmičenjima, odlične igrače, ali sve to im neće biti dovoljno ako nalete na nas u četvrtfinalu. Stručno gledano ne možemo puno da kažemo jer nismo stručni, ali deluje nam da prolaz među 16 najboljih neće biti sporan ni u jednom momentu.

[NJUZ ludaci]
:rotf:

Napiši da si antivaxxer da to uvrstim u Prijavu
Jel vidiš ti kako se ostvaruje VelikosrBski San - 100€ za 50 dinara?
https://forum.krstarica.com/threads/skupstinska-kafana-broj-xxix-kod-baustelca.959398/post-45975388

Počni da se raspituješ za kakav kurs kod @marlon\p{Zs}
Zajebi onaj tvoj Forex Tradex Kurcex Palcex, tu se niko ofajdio nije pa ni onaj jedan čovek tamo negde izBosne ..

Ja sam lepo rekao da će biti penal nameštaljke ...
Celo selo igralo "sigurniju utakmicu"...
Nije ono sa NJUZ-a zalud pisano, celo selo zaista tako razmišlja a tek što procenjuje ..
Ko ti izborne rezultate za april 2022.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back