Скупштинска кафана број XXIX: Код бауштелца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E само да ти кажем Стојко бате узео сам аквафор и да га јебeм вода из њега изађе бљутава, тако да ено га скупља прашину е
Ja imam Barier!
I nije voda bljutava
Zavisi za šta imaš filter!
Ja konkretno protiv kamenca jer na Vračaru dovoze vodu iz kamenoloma!
I to tačno proverim na ketlu - ako me mrzi da čekam da se napuni Barier bokal i sipam česmovaču ( za kuvanje) posle par dana na dnu se ufati onaj jezivi roze sediment
Kad mi muž stoji nad glavom i sere da to ne radim, mogu mesec dana da koristim ketl - vrlo malo ima kamenca!
Znači nije prevara!
A ukus je čak vrlo lep

За неверовати ал пре употребе сам прочитао комплет упутство и поступио по истом... :mrgreen:
A dobro, ima drugačiji ukus, pogotovo sa novim filterom. Mene podseća na Rosu, a nju ne volim, pa mešam sa nefiltriranom vodom. Posle bude ok, kad se filter malo koristi. Ali nema kamenca i navodno još sto čuda, pa nekako vredi pomučiti se. Što me podseti da treba da menjam filter... A i ja imam Gejzir, ne Akvafor.

Ja imam Barier!
I nije voda bljutava
Zavisi za šta imaš filter!
Ja konkretno protiv kamenca jer na Vračaru dovoze vodu iz kamenoloma!
I to tačno proverim na ketlu - ako me mrzi da čekam da se napuni Barier bokal i sipam česmovaču ( za kuvanje) posle par dana na dnu se ufati onaj jezivi roze sediment
Kad mi muž stoji nad glavom i sere da to ne radim, mogu mesec dana da koristim ketl - vrlo malo ima kamenca!
Znači nije prevara!
A ukus je čak vrlo lep
vezano za ketler kog si usput pomenula .. kada se skupi kamenac,sipam 4 dcl vode,u vodu kesicu limuntusa,
prokuvam,ostavim malo da odstoji, prospem i isperem..ketl je kao nov..inace ne filtriram vodu..

Poslednja izmena:
rolling-pin-cartoon-character-with-love-cute-emoticon-vector-illustration-2DEW674.jpg
Uuu kolku kitu ima? :eek:

Dobro si me podsetila treba da kupim kafu u DM-u
Drago mi je da ti se dopala
Ja već par godina samo tu pijem
A na dva metra mi je Coffe and Factory gde ima u zrnu da se kupi (da mi banda ne uvali GRAŠAK sa čime mešaju ove industrujske kafe) i to mnogo vrsta ali su im ishlapele

Drago mi je da ti se dopala
Ja već par godina samo tu pijem
A na dva metra mi je Coffe and Factory gde ima u zrnu da se kupi (da mi banda ne uvali GRAŠAK sa čime mešaju ove industrujske kafe) i to mnogo vrsta ali su im ishlapele
Има и код мене у крају три локала која продају у зрну или ти самељу испер тебе. И имају баш велик избор типова кафе. Али ја нешто не експериментишем.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back