- Poruka
- 34.721
sad se setih onog vica
igrali miseci sa slonovima, slonovi ih izgaze i na kraju tekme kazu izvinte malo smo bili grubi, a misevi odmahnu, ma nema veze i mi smo se malko krljali
tako i ovo veceraske
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad se setih onog vica
igrali miseci sa slonovima, slonovi ih izgaze i na kraju tekme kazu izvinte malo smo bili grubi, a misevi odmahnu, ma nema veze i mi smo se malko krljali
tako i ovo veceraske
Hvala na podrsci uvazeni kolega. Tko je ne informiran moze da naleti na nagaznu pastetu".
Opušti seШта је било?
Немамо појма!
NOVI SNIMAK DRAME U HORGOŠU: Policija čeka da dobije pojačanje nakon obračuna u centru naselja?! NE ZNA SE KO NA KOGA PUCA
...Где си сада Франак...ја када сам причао о овој могућности, кењао си по мени.
Сад, шта да ти кажем...волео би да си био у тем шору у шпацирунгу.
Odavno...tj, nisam dobio svitak pijačnih želja za sutra/danas.Opušti se![]()
Odakle ti moja intimna slika?!Odavno...tj, nisam dobio svitak pijačnih želja za sutra/danas.
Mirno radim još koji sat pa u krpe.
![]()
Па знаш већ ко абрује и шерује.Odakle ti moja intimna slika?!![]()
Hebiga... saće se pravi da ga nije poteraloПа знаш већ ко абрује и шерује.
Саће он.
I ja imam spisak, ne brini.Odavno...tj, nisam dobio svitak pijačnih želja za sutra/danas.
Mirno radim još koji sat pa u krpe.
![]()
Naočit momak, ima lepu torbu.
Budna sam! Pretekla. Juče me tako bolela glava, ceo dan, da sam već razmišljala da odem kod dr, a to znači da je došao svet na kraj.Dobro jutroHajmo @Red
Šta znam, dal je ovo fotomontaža ili šta?
Znači bežiš od doktoraBudna sam! Pretekla. Juče me tako bolela glava, ceo dan, da sam već razmišljala da odem kod dr, a to znači da je došao svet na kraj.![]()
Logično!Znači bežiš od doktora![]()