M
Miki...miki
Gost
Jos si u prvom razredne, i sjedis ispred uciteljice i izdajes drugarcice.Бануј га уз поруку “да се мало дружиш с Џег”![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos si u prvom razredne, i sjedis ispred uciteljice i izdajes drugarcice.Бануј га уз поруку “да се мало дружиш с Џег”![]()
mogao bi zajedno sa miki ..miki da se druži sa DžegБануј га уз поруку “да се мало дружиш с Џег”![]()
Hvala Ti vilo Raviojlo, moj ANDJELU...mogao bi zajedno sa miki ..miki da se druži sa Džeg
2-2 за ВележJel zna neko koji je rezultat ?
Докторка …паПа који је резултат?
Иначе си једна мирна и (с акцентом на) сталожена особа коју ништа не може изнервирати.Ово ме већ нервира
2:0 za BrazilПа који је резултат?
Lima mackica..Srbija ce biti na zacelju na tabeli.
Daj goАко не можемо да дамо гол, онда бар нек' тако остане.![]()
Znam ja sad rekao mi cale.Jel zna neko koji je rezultat ?
Зар није очекивано да изгубимо?Znam ja sad rekao mi cale.
Poludeo sam jer mi je rekao ne zbog rezultata.
Sledeci put cu da trazim da radim kad igra Srbija.
Опа… с фановима којег ФК си се дружила па то покупила?Daj go
Samo go
Život dajemo za go
Ali Su'udi Arabija je nedavno pobedila Argentinu na mlaviЗар није очекивано да изгубимо?
Па Бразил бре, није Исланд или Катар.
Uvek sam za dobro roštiljanje.@~zmaj~
majko mila šta to piše Rifkica..on bi da roštilja na ovo sveto vece kada igraju Srbija and Brazil...
poludeo nacisto..dodje mi da ga banujem![]()
Ma nije to.Зар није очекивано да изгубимо?
Па Бразил бре, није Исланд или Катар.
Radilo se, dve podve...Опа… с фановима којег ФК си се дружила па то покупила?![]()
Није. Сауди су уједали на терену, борили се као Саладин.Ali Su'udi Arabija je nedavno pobedila Argentinu na mlavi
Doduše neki šejh je podmitio sudiju
Она крмача Марко В. нас ималерисао.Опа… с фановима којег ФК си се дружила па то покупила?![]()