- Poruka
- 52.054
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi ti to dobro omalteriso.
jel ti kaplje ulje ispod kolima?Nisi ti to dobro omalteriso.![]()
Raduj se, neće to dugo da traje.E нек једном и мој буде дужи![]()
naucni centru...meci led samo ako si truli amerNAUČNI CENTAR "STOJKO VELIKI" POTVRDJUJE UBRZANO OTAPANJE HLEDA U VISKIĆU...
Izveštaj podnet UN-u danas u podne
Стара школа? Јел дихтовање по систему ручно замешана дихт маса?
..јес, па замисли раџу са коцкицама леда...аааnaucni centru...meci led samo ako si truli amer
viski se pije cist bez icega![]()
kad bi vido nekog da mece led u malt od 15+ godina..јес, па замисли раџу са коцкицама леда...ааа
Сорош.NAUČNI CENTAR "STOJKO VELIKI" POTVRDJUJE UBRZANO OTAPANJE HLEDA U VISKIĆU...
Izveštaj podnet UN-u danas u podne
Da, dva ipo sata su sasvim dovoljna za rekreacijuDobro, pobedio si danas. Ja sam bila na poslu od 8 do 18, kući došla oko 20:30.![]()
Reci to onima koji ga prave i piju i sa sodom...naucni centru...meci led samo ako si truli amer
viski se pije cist bez icega![]()
ranije je to bila moda svuda..u italiji i britaniji najvise, elita nije mogla da pije scotch bez sodeReci to onima koji ga prave i piju i sa sodom...![]()
...е да, али мехурићи могу да направе џумбусranije je to bila moda svuda..u italiji i britaniji najvise, elita nije mogla da pije scotch bez sode
ako se secas bili su mislim sparkls il tako nesto, one boce i patrone iz uvoza pa posle i kod sodazija![]()
Zaštobi? Pa ne vozim ja kineski auto kao neki.jel ti kaplje ulje ispod kolima?
A, ne... mehurići ne rade ovako......е да, али мехурићи могу да направе џумбус
Ne... u kafanu ne dolaze takviŠtabre viski rakija, jeste li ludi alkoholičari, a?![]()
Ako pod rekreacijom misliš na čekanje deteta iz škole, pa čekanje prevoza i kupovinu hrane, onda da.Da, dva ipo sata su sasvim dovoljna za rekreaciju![]()
Није било одавно еј...
Planiran atentat na Aleksandra Vučića?