Вучић хранио куче па сад сузе рони што је чуо да га рођено куче 'тело ујести... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo me, uživao u sunčanoj šetnji.Dobro jutro@Red @~zmaj~što ste tako porazili? Ajte na rakiju. @Opsenar @The_Night_Hawk @Reefer @Emihs @Stevcina zabica @Nina buđenje. Kafa gotova.
linkВучић хранио куче па сад сузе рони што је чуо да га рођено куче 'тело ујести...![]()
Neznam slouvenački. Prevedi.rada premag
Petak neradan. Tako je, mamu ti *****!Neznam slouvenački. Prevedi.
Treći? Ja sam onda dupla žena. Mislim, stvarno nije lepo da mi tako kažeš da sam debela.Трећи! Ђес ба Ред....оћемо ли онако с ногу, на брзину ко Италијани... Једну кафу да изврнемо?![]()
Poraženi smo ustali.Dobro jutro@Red @~zmaj~što ste tako porazili? Ajte na rakiju.
Kako kome, kako kome.Petak neradan. Tako je, mamu ti *****!![]()
dobar dan ..
kakav je to državni praznik u petak..nesam informisana
hvala...zaboravila sam skroz a tog dana se nosi natalijina ramonda na reveruDan primirja u Prvom svetskom ratu, to je valjda uvedeno ove godine...
Уведено 2011 ил 2012.Dan primirja u Prvom svetskom ratu, to je valjda uvedeno ove godine...
Уведено 2011 ил 2012.
http://www.propisi.com/zakon-o-drzavnim-i-drugim-praznicima-u-republici-srbiji.html
Последњи пут мењан 2011
Није тачно! Само сматрам да ти радиш за двоје.. треп, трепTreći? Ja sam onda dupla žena. Mislim, stvarno nije lepo da mi tako kažeš da sam debela.![]()