Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.038
Пази Цамел, то нисам пушио 30ес година ..Gossspodine mojte se svadjate ovom zuzetnom trenutku
![]()
Пепси,. Пф... Отров
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пази Цамел, то нисам пушио 30ес година ..Gossspodine mojte se svadjate ovom zuzetnom trenutku
![]()
Pa ja nisam znao...Пази Цамел, то нисам пушио 30ес година ..
Пепси,. Пф... Отров
Missim šta im znači to 0.7???
Ko je to.izmislio I ZAŠTO?
WHY???
Da a onda ipak nadrkaju cenu iako opravdanje za 75gr beše da je ne dižu???Па, она фора са 80 гр. уместо 100гр.
Nepcuj nikad neće dobiti vojvođijansko prase ako budeš pcovač.Da a onda ipak nadrkaju cenu iako opravdanje za 75gr beše da je ne dižu???
Pa smanjivanjem gramaže za iste pare ti si već poskupeo/la?!
Ове?A No.2 Ballantines davao 2 kockaste fancy čaše koje pasuju I za kokteleKad sam ih video odmah sam se zaljubio![]()
Шта си ти нека девојчица? Ил ти Рифер отео налог?To treba ²/³ viskića a samo ¹/³ cole..
Ја сам пре десетак мин дошао дома... Посао па оне после пословне обавезе које ми не рачунаш у рад...@~zmaj~ , oćemo kući, dosta smo radili danas?![]()
Znaš onaj vic "Udelite da kupim deci, udelite da kupim deci."Missim šta im znači to 0.7???
Ko je to.izmislio I ZAŠTO?
WHY???
Ja ti danas imam 4 situacije u saobraćaju, nijedna od kojih nije rezultovala u UviđajuЈа сам пре десетак мин дошао дома... Посао па оне после пословне обавезе које ми не рачунаш у рад...![]()
Jel to neki vic iz Pariza?Znaš onaj vic "Udelite da kupim deci, udelite da kupim deci."
- "Konobar! Dva deci!"
И воњ пуме?# brzina mačke i refleksi mungosa
Dobro, pobedio si danas. Ja sam bila na poslu od 8 do 18, kući došla oko 20:30.Ја сам пре десетак мин дошао дома... Посао па оне после пословне обавезе које ми не рачунаш у рад...![]()
s zadovoljstvomА како се то једе
to je možda 250 kinti kad ti obračuna brnaba i maliako je pljeka 250 kinti
E нек једном и мој буде дужиDobro, pobedio si danas. Ja sam bila na poslu od 8 do 18, kući došla oko 20:30.![]()