- Poruka
- 201.064
Znam, ali nije to samo do tebe, tako se devojke inače odušavljavaju svaki put kad me vide ili čuju.uvek me oduševiš koliko si pametan![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam, ali nije to samo do tebe, tako se devojke inače odušavljavaju svaki put kad me vide ili čuju.uvek me oduševiš koliko si pametan![]()
Znam, ali nije to samo do tebe, tako se devojke inače odušavljavaju svaki put kad me vide ili čuju.![]()
Znam, ali nije to samo do tebe, tako se devojke inače odušavljavaju svaki put kad me vide ili čuju.![]()
Ti se ne računaš ti nisi devojčica, već neka matora radnica.Ovo je da umreš od smeha!
![]()
Ne znam o čemu pričaš, ja sam skoro najmlađa u ovoj kafani.Ti se ne računaš ti nisi devojčica, već neka matora radnica.![]()
Ууууу...ееј!Ti se ne računaš ti nisi devojčica, već neka matora radnica.![]()
Opaaa, to zviždiš za matorim radnicama, a?Ууууу...ееј!
![]()
Ti se ne računaš ti nisi devojčica, već neka matora radnica.![]()
Jel "ekstremniji" sinonim za "dosadniji"?Postaje sve ekstremniji... mora da je počo da pojačano pije....
Ko zna šta i zašto![]()
Kako ti znaš koliko nam je godina?Ne znam o čemu pričaš, ja sam skoro najmlađa u ovoj kafani.
Ali je i to sa radnicom smešno, a mrzi me da ti objašnjavam zašto.![]()
Jok, kako to @Reefer more bit "dosadan" majketi...?Jel "ekstremniji" sinonim za "dosadniji"?![]()
Zato što ja sve znam?Kako ti znaš koliko nam je godina?Dobro veče
![]()
Kakone?Jok, kako to @Reefer more bit "dosadan" majketi...?
ma gde on dosadan..majke tiJok, kako to @Reefer more bit "dosadan" majketi...?
Ne bi spavala da dođeš kod mene, veruj mi, mnogo bi ti bilo lepo.ma gde on dosadan..majke ti![]()
ma verujem, žena, deca,pas, papagaj (ako ga imaš) kukumvrat , ti sa konzervom piva ispred tv-a ..lepo da ne može biti lepšeNe bi spavala da dođeš kod mene, veruj mi, mnogo bi ti bilo lepo.![]()
3 papagaja.ma verujem, žena, deca,pas, papagaj (ako ga imaš) kukumvrat , ti sa konzervom piva ispred tv-a ..lepo da ne može biti lepše![]()
tri papagaja .3 papagaja.
Kumkvat, nije to suvi vrat, bre!
![]()