Скупштинска кафана број XXIX: Код бауштелца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oh neeee, ko će sad u ovu seosku kafanu sa svadbarskom atmosferom i šatro pivom? :mrgreen:
Ајде ајде... За добру свињу нема лоших помиња :mrgreen:

И није ово фенсерај свадбарска кафана но вечито задимљена рупа с три стола, карираним столњацима, лименим пепељарама... Гости су домаћи, сами се послужују јер је газда ил лењ ил пијан ил обоје :mrgreen:

Срећан рад, колега!
Пуна кафана буткица ти била. :heart:

Фала ви колезинице, изволте сести раскомотити се, попит нешто?

По вољи нешто од музике? Има ту неких плоча, мислим да би сад био одговарајући онај хит сингл…

Волео бих да сам млин од каве
Да ме жене међу ноге ставе :mrgreen:

Mislim da bi gazda bio srećniji da mašeš nečim drugim, recimo butkicom. :mrgreen:
Mada prihvatamo i druge ideje.
Пирот је то мој Рифере… строги центар, зграда општине па ту семафор на ћошку што само црвено светло има

Тј црвено и црвеније :mrgreen:

Пирот је то мој Рифере… строги центар, зграда општине па ту семафор на ћошку што само црвено светло има

Тј црвено и црвеније :mrgreen:
Znaš u Skandinaviji imaju ovako 2 crvena svetla za pešake. Ima 2 crvena čovečuljka zbog nečeg

Један за бате, други за секе? Који си ти гледала кхм?
Ne onako jedan iznad drugog isti.
E3A13485-5721-4D2C-B17F-F30F27103E5A.jpeg

Ne onako jedan iznad drugog isti.
Pogledajte prilog 1231301
Изгуглах…

Back in the day traffic lights used light bulbs that would burn out. It was found that accidents would go up if the red light was burnt out, so they added a second bulb for backup purposes.

It was then found that due to increased visibility the double red light was more effective in general. Accidents dropped more than expected when two red lights were operative. Hence, even after the introduction of LED lights that last for years, the double red has been kept.

Мало дебилно еј

Драге колезе и драге колезинице из Пирот и околину… пошто у бројним претходним кафанама видесмо да буткица видети нећемо, окрећемо нови лист!

Нови почетак, нова кафана, с једним јединим циљем а то је квалитетно млаћење празне сламе!

А где се то празна слама млати најквалитетније? Где се налази та ризница све мудрости, свих животних факултета?
Ко је прош’и сито и решето, овај грдни свијет испитао и отрова му чашу искапио? Ко се позн’о с гркијем животом, коме ништа није непознато, ни што бива ни што може бити?

Па драги моји, одговор на та питања је бауштела и бауштелци! За нас су и таксисти све Коштуница до Коштунице!

Даклем извол’те отрести прашину с радних ципела, засести на гајбу ил стући једно пиво с ногу… Добродошли!

Pogledajte prilog 1231147

Линк ка Романији и претходној кафани
https://forum.krstarica.com/threads...ii-kafana-kod-romanijca.949542/#post-44627567
Nova kafana..cestitam gazda.neka je srecno i veselo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back