Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo se nadaj da je zmaj ...mislim na onog sparušenog sa slike gore ..Ko, jel @~zmaj~ ? I meni se čini.![]()
Šta da se nadam, znam čoveka?samo se nadaj da je zmaj ...mislim na onog sparušenog sa slike gore ..

Он и не мора да буде леп јелте… aко се за фудбалере споре ко је највећи… Пеле или Марадона, Кристијано или Меси… за судије је јасно, највећи икад је господин ПјерлуиђиOvaj kao iz porodice Adams
ne sumnjam da je najveci medju fudbalskim sudijama ..samo me je podsetio na porodicu adams ..a rifke se odmah nasao u svemu tomeОн и не мора да буде леп јелте… aко се за фудбалере споре ко је највећи… Пеле или Марадона, Кристијано или Меси… за судије је јасно, највећи икад је господин Пјерлуиђи
A приде је пио и рахметли мб пиво
Ах… суплајс суплајс..a rifke se odmah nasao u svemu tome

samo valjanje ko nejmarЈа сам на чисто, што би се рекло. Ако нас поцепају као дос челичану сартид, ок је, једна екипа која може да освоји турнир с пола гаса. Али, и ја имам наду да ће митар животиња да угура један и да ћемо успети да се одбранимо после тога. Некако.![]()

Šteta što je ovde zabranjeno pušenje.Srećom imam piva i duvana...
:iz ćoška:

Aaaaa, Kolina, čak i ja znam za njega!Ovaj kao iz porodice Adams
Како комеŠteta što je ovde zabranjeno pušenje.![]()

E Marice... ako ti ja pomrsim konce... će vidiš...Šteta što je ovde zabranjeno pušenje.![]()

Što se ljutiš Ivice?E Marice... ako ti ja pomrsim konce... će vidiš...![]()
Eh, da se ja konaca plašim.E Marice... ako ti ja pomrsim konce... će vidiš...![]()
Не делује ко неки швалер ал тко зна хахAaaaa, Kolina, čak i ja znam za njega!
Mnogo voli žene i stalno to ističe!
Malko je ružnjikav ali je simpatičan!

Ma bre ovi bivši su baš njanja...Što se ljutiš Ivice?
Al zamršenihEh, da se ja konaca plašim.![]()