Скупштинска кафана број XXIX: Код бауштелца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tojota dominira nad Mercedesom! @~zmaj~ :mrgreen:
кларо ке си

Mercedes-Benz Cars, the Mercedes-Benz Group's passenger car manufacturing subdivision, sold between 1.9 and two million vehicles in 2021.

Globally, Toyota sold around 10.5 million vehicles between January and December 2021.

а и зна се на чијој је страни квалитет и шта ни терористи козојеби не могу да сатру. :mrgreen:

много се курчимо а надркаће нас 5 0
Шинђи Наката срушио германе, хрвати ће морати да пуше и лижу шталу. :hahaha:
jes bilo 2x 1u2 sa arabijom i japosima... ne mogu svi favoriti da puknu u prvoj... mada ovi nasi su zaebani, za njih vazi ono da nikad ne znas sa koje ce strane da ti zadju, ko partizani u 5 ofanzivi :lol:

jes bilo 2x 1u2 sa arabijom i japosima... ne mogu svi favoriti da puknu u prvoj... mada ovi nasi su zaebani, za njih vazi ono da nikad ne znas sa koje ce strane da ti zadju, ko partizani u 5 ofanzivi :lol:
Ако им буду играли Алвеш и Силва позади, имамо шансе. Ако ставе клинце, готови смо.

za te jake timove koji imaju dusu i nisu dripci
ne smes da se kurcis i da im oma munes go
ima da naebes ko zuti...

jedino da pavlovic igra nadrogiran i da bude levo desno i u sredini :lol:
Ај видећемо. Надамо се победи, спремни смо и за пораз па да касапимо шиптаре (швајцарце) :mrgreen:

много се курчимо а надркаће нас 5 0
Са ФБ

Mi Srbi ako nešto volimo to je da imamo sindrom Davida (ne Đorđa) nego onog što spizdio Golijata sa praćku, pa vazda jurišamo na jače od sebe i puca nam dupe ki cerova kora. Neki to zovu junaštvom, međutim, psihologija verujem ima drugačije objašnjenje fenomena KURČITI SE MORA.

Doduše i kurčiti se stvarno mora, ali ne smemo da zanemarimo tvrdu istinu da je srpska fudbalska reprezentacija ki neverna žena koja te izjebala na sitno i krupno mali milion puta, i onda te dva put a pomiluje i kaže SAD ĆU BUDEM DOBRA, i ti momentalno prepišeš i babine dukate i dedin pozlaćen sat i garažu u Mijajlovac koja ti ostala od teče jer si mu prao tristaća svake nedelje.

Znači, i ja imam i nadu i želju i osećaj da će da ugazimo Brazil ki snajka grojze, ali naglašavam da me ne bi čudilo da nas ispreskaču ki prvače lastiš, pa da posle kupujemo vazelin za dupeta i opet guramo Pavlovićevu mas' u nos, ne zbog koronu, nego da ne osetimo smrad izdaje.

Ali dobro, sad barem može da kažemo da su krivi Saudijci i Japanci, to nam je druga omiljena stvar posle kurčenja, da nismo nikad mi krivi.

Nemanja Cvijetić, sporcki dnevni munem.

Са ФБ

Mi Srbi ako nešto volimo to je da imamo sindrom Davida (ne Đorđa) nego onog što spizdio Golijata sa praćku, pa vazda jurišamo na jače od sebe i puca nam dupe ki cerova kora. Neki to zovu junaštvom, međutim, psihologija verujem ima drugačije objašnjenje fenomena KURČITI SE MORA.

Doduše i kurčiti se stvarno mora, ali ne smemo da zanemarimo tvrdu istinu da je srpska fudbalska reprezentacija ki neverna žena koja te izjebala na sitno i krupno mali milion puta, i onda te dva put a pomiluje i kaže SAD ĆU BUDEM DOBRA, i ti momentalno prepišeš i babine dukate i dedin pozlaćen sat i garažu u Mijajlovac koja ti ostala od teče jer si mu prao tristaća svake nedelje.

Znači, i ja imam i nadu i želju i osećaj da će da ugazimo Brazil ki snajka grojze, ali naglašavam da me ne bi čudilo da nas ispreskaču ki prvače lastiš, pa da posle kupujemo vazelin za dupeta i opet guramo Pavlovićevu mas' u nos, ne zbog koronu, nego da ne osetimo smrad izdaje.

Ali dobro, sad barem može da kažemo da su krivi Saudijci i Japanci, to nam je druga omiljena stvar posle kurčenja, da nismo nikad mi krivi.

Nemanja Cvijetić, sporcki dnevni munem.
Ја сам на чисто, што би се рекло. Ако нас поцепају као дос челичану сартид, ок је, једна екипа која може да освоји турнир с пола гаса. Али, и ја имам наду да ће митар животиња да угура један и да ћемо успети да се одбранимо после тога. Некако. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back