Skupštinska kafana broj XXIII - "Kod veselog proroka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A lepo je delovalo na sliki... :roll:
Polish_20201209_225200725.jpg

@Софија ... Докторка, може један предлог за новогодишње украсе? :mrgreen:

Pogledajte prilog 813951

За по послу, не за по кући наравно... :mrgreen:
Дао си ми добру идеју. Наговорићу колеге да окитимо и одељење. Што би се рекло, не може нам нико ништа! :D

Ватафак?!:eek:
Шта се чудиш... Јевреји владају и католичком црквом хах... Оног папу што беше члан Хитлерјугенда и Луфтвафеа током ДСР су изабрали само да се Власи не досете... Ал ту су неке бистре главе бошњачке да нам објасне како ствари стоје... :mrgreen:

Шта се чудиш... Јевреји владају и католичком црквом хах... Оног папу што беше члан Хитлерјугенда и Луфтвафеа током ДСР су изабрали само да се Власи не досете... Ал ту су неке бистре главе бошњачке да нам објасне како ствари стоје... :mrgreen:
Рано ми је још за такве теме.А четвртак дан за...

Ја нешто размишљам мој ти треба ми једно 100 хиљада евра да испуним празничне жеље за 2021 годину. :kafa:
Како ствари стоје пре ће бити минус пред празнике, наиме добио сам празничну честитку у виду репарације 4 дизни од аутића, малог сервиса и чишћења ДПФ филтера: 700 јевреја плус минус. Али шта ћеш живот није фер.Гдје толики трошак пред празнике...:dash:

Закључак:
Велики је распон између жеља и реалности.Ко не усклади тај распон у глави биће или вјечито несрећан или вјечито нереалан.
Зато сам се ја данас обрадовао када сам нашао на нету возић за ћеркицу која обожава да гледа овај клип.Када је питам који цртани да ти пустим она каже:воз. :D Нисам сигуран одакле толика љубав према возовима.Често знам рећи када се прикачи за мене и смета,досађује "ајде воз од мене и слично". Зато ћу јој купити велики воз који кружи шинама на батерије.Е тај осмијех и срећа вреде више од 100 хиљада евра.Када је бал нека маскенбал ,ако је цех -700 јевреја нека буде и -750 плус 50 јевреја за возић :whistling: за Светог Ниџу.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back