Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рибу?I Vama draga
Još uvek čekam ono bezmesno![]()

A lepo je delovalo na sliki...
A lepo je delovalo na sliki...![]()
ne..meni veselo u p.m'вече, 'вече...
Зева ли се?![]()

okacila sam danas bezmesnoI Vama draga
Još uvek čekam ono bezmesno![]()

Javiće ti da sam se i ja okačio... pa će ti biti krivo... možda...okacila sam danas bezmesno![]()

ti ces dva puta meni za ljubavJaviće ti da sam se i ja okačio... pa će ti biti krivo... možda...![]()

Zvučiš bre ko ovi što kopaju iz kontejnera iza supermarketaŽiv mi bio Lidl, najedosmo se pečenoga kestenja! Sad bi mogo neko pivo, da zalijem. Imam Beck's i Stelu, treba se odlučiti.

cao ljudi i muceni bivsi![]()
Koji, toga kod nas u najboljoj opštini nema?Zvučiš bre ko ovi što kopaju iz kontejnera iza supermarketa![]()

Sram te bilo, 'oćuti ces dva puta meni za ljuba![]()

skinucu te ja u favoritesSram te bilo, 'oću
Al kad malo bolje razmislim, ipak treba neko da me taj prvi put skine![]()

Дао си ми добру идеју. Наговорићу колеге да окитимо и одељење. Што би се рекло, не може нам нико ништа!@Софија ... Докторка, може један предлог за новогодишње украсе?
Pogledajte prilog 813951
За по послу, не за по кући наравно...![]()
Eto, sad prosto ne znam kako da iskažem zahvalnost i divljenje...skinucu te ja u favorites![]()

Шта се чудиш... Јевреји владају и католичком црквом хах... Оног папу што беше члан Хитлерјугенда и Луфтвафеа током ДСР су изабрали само да се Власи не досете... Ал ту су неке бистре главе бошњачке да нам објасне како ствари стоје...Ватафак?!![]()

Рано ми је још за такве теме.А четвртак дан за...Шта се чудиш... Јевреји владају и католичком црквом хах... Оног папу што беше члан Хитлерјугенда и Луфтвафеа током ДСР су изабрали само да се Власи не досете... Ал ту су неке бистре главе бошњачке да нам објасне како ствари стоје...![]()

за Светог Ниџу.