DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
D nisi možda od Pirotма јашта... шта је за праву љубав 12000 км и 800е карта у једном правцу![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
D nisi možda od Pirotма јашта... шта је за праву љубав 12000 км и 800е карта у једном правцу![]()
Може бити.Zmaje ništa,
prava ljubav cenu nema.
Eto npr i Vinjak sam spreman da ostavim zbog voljene![]()
pa da..nije nam tu Rifkica a ti i Opsi jesteГоспоје јел ти ви немате кога па сте ухватиле мене?![]()
А од почетка ми је деловао мало чудно. Одбија уобичајене ствари, не жели да се ожени преко агенције, 12000 км му је превелика удаљеност.ni ja, svasta s' njim![]()
patofnica zbrisao na vremepa da..nije nam tu Rifkica a ti i Opsi jeste![]()
Što bi rekli rđavom svaka dlaka smetaА од почетка ми је деловао мало чудно. Одбија уобичајене ствари, не жели да се ожени преко агенције, 12000 км му је превелика удаљеност.
Чудан неки младић.![]()
on je vec skinuo patofnice i obukao rozle pidzamicu i spava.. a iznad kreveta mu se vrte one bebece svelece zvezdicepatofnica zbrisao na vreme![]()
kazem ja, sam se ofira...polako, ko zna sta cemo sve jos da saznamoА од почетка ми је деловао мало чудно. Одбија уобичајене ствари, не жели да се ожени преко агенције, 12000 км му је превелика удаљеност.
Чудан неки младић.![]()
Uglavnom... manje više... ko ona aktovka što nose Američki predsednici...hahahahaha..pa ti si neupotrebljiv![]()
on je vec skinuo patofnice i obuka rozle pidzamicu i spava.. a iznad kreveta mu se vrte one bebece svelece zvezdice
on je vec skinuo patofnice i obuka rozle pidzamicu i spava.. a iznad kreveta mu se vrte one bebece svelece zvezdice
Такое.imamo, ali niko nas ne inspirise kao ti![]()
има флеку од бурека и ћути биоскопу?kazem ja, sam se ofira...polako, ko zna sta cemo sve jos da saznamo![]()
Паметан човек, одма вид'о и оценио да вас ухватио неки неиздрж...patofnica zbrisao na vreme![]()
boringима флеку од бурека и ћути биоскопу?
Бурек на Мадагаскару?има флеку од бурека и ћути биоскопу?
i bioskop u doba korone?Бурек на Мадагаскару?
Ха, ха.
![]()
А тебе, јадног, ухватисмо ласом, везале те лисицама и сад нема мрдања.Паметан човек, одма вид'о и оценио да вас ухватио неки неиздрж...![]()
Е баш ми те жао.ShebaSte me bre... teo da odem na neke ćevape izvikane na doručak a sad če da zatvore...
Srećom sam kupio piva pre odlaska u kafanu...
I sad moram da strvinarim po frižideru...![]()
I meni mene...Е баш ми те жао.![]()
Интересантне асоцијације гајите млада дамо... ово је већ други пост у коме желите да ме присилно имобилишете.А тебе, јадног, ухватисмо ласом, везале те лисицама и сад нема мрдања.![]()