DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
A ova ti je najdomaćinskija do sad

Jednom kada budeš odlučio daplatiš tu kartu od iljadu i kusur jura ima da gasimo požar

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ova ti je najdomaćinskija do sad
Ti si ćorav. On nema obrve.Nisi loša... mada mi se ne sviđa kako si očupala obrve...![]()
Ma ja sam bre lud...Ti si ćorav. On nema obrve.![]()
Ja sam svojevremeno okačio moj ***** pa me banovali 7 dana.
Tvoj bivši ne sme ni svoju sliku.![]()
Знамо да теби фале пичкe, зато их стално цмачешSvako kači šta mu fali![]()
Nestade Opsenar. A dobro si videla da je ko riba list.sunce ti, ovoj pi. ko riba list![]()
Nisi pogodio. Sad pijem špansko vino, TINTO, kultura vini. Al to nije uzrok postavljanja slika naših forumaša. Sami se prozvali.Илке признај... опет мешаш кајсију и Бехеровку? Знаш да брљавиш сваки пут, што то радиш?![]()
Kad dodje Baja, svi se razbeže.Шта ти је ова кафана хах... мало лете пепељаре, мало нека палија лупка по челу неку госпојицу, мало неко слатко кученце...![]()
A ти си тај Црни Џо што пије млеко из прљаве чаше? Извини нико те није препознао јбга.Kad dodje Baja, svi se razbeže.
Kao u kaubojskom Salonu.![]()
Znači sve kukavica do kukavice. Niko sa nepoznatim neće da se upozna.A ти си тај Црни Џо што пије млеко из прљаве чаше? Извини нико те није препознао јбга.
Kako znaš da je gospođicaШта ти је ова кафана хах... мало лете пепељаре, мало нека палија лупка по челу неку госпојицу, мало неко слатко кученце...![]()
UtEko... sitna riba... pljuckavica...Nestade Opsenar. A dobro si videla da je ko riba list.![]()
Па како колега Опси примети, још није научила да чупа обрве... значи млада.Kako znaš da je gospođica![]()
nova bebica? a ne zoveš na babine...