- Poruka
- 98.635
sve si mu lepo reklaTreba da nas štitiš a ne u kujnu šalješ![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve si mu lepo reklaTreba da nas štitiš a ne u kujnu šalješ![]()
Najavio sam... nemoj sad...gazda,pobrkao si lončiće
Па човече колико ти то копаш кад си стигао до жиФца?Zbog hebene zanoktice operišem sam sebi prst već dvaput... proći će ako ga ne odsečem u nestrpljenju... a usput sam uspeo da potrefim i neki živac pa se prelilo na šaku...![]()
mršZa kujnu il "mrš"?
zmajcek, gde ce ti duša, pusti ga malo neka maštaО црни дане а црна судбино!
О кукавно фрајерство угашено!
Зла надживе форум свакојака
Ал Рифкета за фрајера неће!
![]()
može i jod naravnoMa kakav hidrogen, jod je keva, par dana sipa i nema frke.
Можда Змај има тајну.zbog nas dve iliti zenidbe se i ne vraca...njemu je korona spas![]()
Zanoktica se sređuje tako što probušiš džep gde se upalilo, iscediš i onda se dobro sprži vrelom vodom...isperi dobro sa 3% hidrogena
obecao se samom sebi, a tako je fin i naocit mladisМожда Змај има тајну.
Можда се некој обећао?
Опси није, виш' како нас маршира с времена на време.![]()
Мож се извади са једним... Чекам те код шпорету?Opsi ukopao si se sa onim "marš u kujnu"
sprži se jodom ili hidrogenomZanoktica se sređuje tako što probušiš džep gde se upalilo, iscediš i onda se dobro sprži vrelom vodom...
Ovog puta sam malo omanuo kod bušenja...
U pravu si.... skroz...mrš
Dosta je imperativa za danas
Mad može i mrš ali ne Žabici
opU pravu si.... skroz...
Trebalo je da kažem "hop"![]()
Čime si bušio, stubnom bušilicom sa burgijom Ø10?Zanoktica se sređuje tako što probušiš džep gde se upalilo, iscediš i onda se dobro sprži vrelom vodom...
Ovog puta sam malo omanuo kod bušenja...
valjda cekam te u krevetu sa crvenom ruzom u zubimaМож се извади са једним... Чекам те код шпорету?![]()
To koristim za kopitoČime si bušio, stubnom bušilicom sa burgijom Ø10?![]()
Hidrogen je bolji kod anaerobnih sredina, alkohol ume da peče, zato je jod keva! A i nije pametno dati flašicu alkohola Opsiju za spoljnu zaštitu.sprži se jodom ili hidrogenom
Pitaj Sofiju uostalom
Ja na svaki znak infekcije sipam hidrogen
I odma sve prođe
To je doasdnije od šporeta.valjda cekam te u krevetu sa crvenom ruzom u zubima
Htedoh da mu kažem da je prvo radžu trebao na prst da stavi a posle u ustaHidrogen je bolji kod anaerobnih sredina, alkohol ume da peče, zato je jod keva! A i nije pametno dati flašicu alkohola Opsiju za spoljnu zaštitu.![]()
misliš sudopereTo je doasdnije od šporeta.
ti se razumes u kulinarski seks ko marica u krivuljkaTo je doasdnije od šporeta.
Pa i ja sam tu u kujniTreba da nas štitiš a ne u kujnu šalješ![]()
umrecuti se razumes u kulinarski seks ko marica u krivuljka