СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam stekao utisak da je sve opet isto kao u Slobino vreme. Sto je najbolje ubija ih cekanjem u redovima za licnu kartu na - 20 i opet ce ga glasati. Tako da mi ih nije zao. Ne razumem samo kako je moguce da se opet sve ponavlja, a ovi penzioneri su 90-ih bili u 40-im i dobro sve znaju.

Pa se upitam da li bih i ja tako u 70, da li je to neka genetska predispozicija na nacionalnom nivou ili sta.

Ovo je dobro pitanje...
Pricao moj cale sa nekim tipom koji je bio jak direktor i sve, njegov kolega itd., a on glasa za Vucica i ovaj njegov kolega prica kako je Vucic pametan covek i treba glasati za njega, a moj cale mu odgovara:"Pametan covek, smanjio ti penziju.:roll:":lol:

Ovo je dobro pitanje...
Pricao moj cale sa nekim tipom koji je bio jak direktor i sve, njegov kolega itd., a on glasa za Vucica i ovaj njegov kolega prica kako je Vucic pametan covek i treba glasati za njega, a moj cale mu odgovara:"Pametan covek, smanjio ti penziju.:roll:":lol:

Ако је био јак директор, он то смањење није ни осетио. Узгред, јел' Црногорац? :mrgreen:

Ja otišao danas kod jednog Srbina sa kojim se družim ovde, igramo poker kod njega kući svake subote, čovek je plumber, ne baš obrazovan ali dobrodušan, i pouzdan što se posla tiče, tek čuješ njega - " Držao Vučić konferenciju, ja ne znam kad stigne da spava taj čovek, koliko se on muči za jadnu Srbiju" , meni došlo da ga prijavim imigracionom, da se vrati u Kraljevo da se muči sa premijerom zajedno.

Мислиш да би то натерало ове што не гласају - да гласају?

Чисто сумњам. Јер, ови што не гласају, не гласају из очигледног разлога - лепо им је. А то, даље, значи да су били део (бар) једног од система, те се тако осигурали до трећег колена. И, управо то им даје дрскост да оне, који би да мењају нешто јер нису били део ниједног система и јер није им лепо јер их је сваки систем покрао, да их називају 'грбавцима' и осталим погрдним именима. Жив је комуњаризам, умро није.

Već sam ti pisao da je bolje da se ne trudiš puno oko politike, dok imaš takva razmišljanja. Oni koji ne glasaju znaju da nemaju za koga da glasaju. Ti koja si izašla na izbore pomogla si SNS-u i našem premijeru da se uljuljkaju u sigurnost vlasti. Jednostavno mi smo najveća grupa na izborima i jasno pokazujemo da nemamo za koga da glasamo. Kad se takav pojavi, i izbori će dobiti neki smisao, ali kao što sam napisao, to neće da bude sve dok vas levičara ima toliko.

Ne bih da komentarišem ovo na nivou nekog fašizma ili komunizma. Mnogo su gori ovi mlađi koji rade za sendviče ili misle da je neko u pravu samo zato što ima malu platu. Da li bi i njima oduzeo pravo glasa?

Šta ti smeta? Zar nije narod napaćen, krezub i grbav?

- - - - - - - - - -

Već sam ti pisao da je bolje da se ne trudiš puno oko politike, dok imaš takva razmišljanja. Oni koji ne glasaju znaju da nemaju za koga da glasaju. Ti koja si izašla na izbore pomogla si SNS-u i našem premijeru da se uljuljkaju u sigurnost vlasti. Jednostavno mi smo najveća grupa na izborima i jasno pokazujemo da nemamo za koga da glasamo. Kad se takav pojavi, i izbori će dobiti neki smisao, ali kao što sam napisao, to neće da bude sve dok vas levičara ima toliko.

Sve dok ne dovedemo gicu na vlast, i kad nastane monarhija, sve će da bude bolje. Samo mi još niko ovde nije objasnio konkretno kako će i na koji način da bude bolje?

U stvari, mislim da je dosta sa tim sumornim temama za mene.

Idem da prošetam do starog prijatelja, prelepo je vece, mnogo veselih ljudi na ulici, jedna vecernja kafica ce da izbrise srpsku pijacu iz secanja očas. posla.

Prijatna noc.

Бежат.

- - - - - - - - - -

Ja otišao danas kod jednog Srbina sa kojim se družim ovde, igramo poker kod njega kući svake subote, čovek je plumber, ne baš obrazovan ali dobrodušan, i pouzdan što se posla tiče, tek čuješ njega - " Držao Vučić konferenciju, ja ne znam kad stigne da spava taj čovek, koliko se on muči za jadnu Srbiju" , meni došlo da ga prijavim imigracionom, da se vrati u Kraljevo da se muči sa premijerom zajedno.

Тућ углаву.

Šta ti smeta? Zar nije narod napaćen, krezub i grbav?

- - - - - - - - - -

Sve dok ne dovedemo gicu na vlast, i kad nastane monarhija, sve će da bude bolje. Samo mi još niko ovde nije objasnio konkretno kako će i na koji način da bude bolje?

Ako smo u ovakom političkom sistemu, onda pravo glasa imaju svi punoletni. A što se tiče monarhije, pa zi, izbor između Vučića, Dačića, Šešelja, Miloševića, Đinđića... sa jedne i bilo koga ko nije drpao sa druge, pa ti vidi. A možda bi u monarhiji zabranili penzionerima da glasaju? I srčanim bolesnicima, takođe. A možda i onima sa platom ispod 500€, za svaki slučaj?

Каква су то размишљања? Шта ти знаш о мојим размишљањима? Па, ти ниси у стању да пажљиво прочиташ иједан туђи пост... али то те не спречава да ме називаш грбавцем? Много ти себи допушташ.

Pobedo, da vidiš scenu kad Crvenoarmejci čuče u rovu i čekaju da naiđu nemački tenkovi, a drug borac skine šlem i krene da se moli Bogu. Koliko je to jaka scena. :worth:

- - - - - - - - - -

Каква су то размишљања? Шта ти знаш о мојим размишљањима? Па, ти ниси у стању да пажљиво прочиташ иједан туђи пост... али то те не спречава да ме називаш грбавцем? Много ти себи допушташ.

Ako si izašla na glasanje, za mene jesi grbavac. Dala si glas A.V. i meni dosta. Bez obzira za koga si glasala. Valjda si toliko ukapirala naš izborni zakon?

Pobedo, da vidiš scenu kad Crvenoarmejci čuče u rovu i čekaju da naiđu nemački tenkovi, a drug borac skine šlem i krene da se moli Bogu. Koliko je to jaka scena. :worth:

Знаш како кажу наши евроатлантски партнери, или барем они са личним искуством у тим стварима?

There are no atheists in foxholes.

То је оно о чему говорим - лепо им је/гледају само своје дупе. У наведеном случају у питању је ово друго.
Мислим, треба ли да се помиримо с тим да је Србија брод који тоне па - спашавај се ко може? Хоће ли и родитељи тих клинаца отићи из земље, или остају овде?

Моји хоће, тј. имамо неке конкрентне планове.

Другари грбавци, сад сам се присетио неке песмице коју сам вам испевао кад је било приче о кемтрејлсима и иним небесним појавама шпијунско-ционистичке врсте.

Кхм...

На месецу човек шеће
Нема нама од тог среће
Буди мудар а не бена
Сакриј грбу испод сена!

По небесу млазњак тутњи
То су посли врло мутни
Нама одтог среће нема
Сакриј грбу испод сена!

Писмена и каракуке
Ришу небом црне руке
Не гледај их ти ни трена
Сакриј грбу испод сена!

Шта то луну нама мрачи
Црну кокош горе качи
Јероплан је а не мена
Сакриј грбу испод сена!

Електрика мрачно зрачи
Частан народ ХААРП-ом тлачи
Љуто пече попут рена
Сакриј грбу испод сена!

Eto sad koritiš one fore JS, pa pišeš u odgovoru ono što je tebi pisano. Možeš ti i bolje. :lol:

Не знам чије форе ти користиш, али видим да то што ти приписујеш мени - не пије воду. С друге стране, ти јеси аутистична комуњара.

- - - - - - - - - -

Волимо се.

Без обзира на личне неуспехе.

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back