СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je umeo jednu da dresira, lako će i drugu. :lol:
e Ribac, el si nabavio novu kucu?
Sad sam se u Španiji nagledala divnih pasa - skoro svako ima psa, i svi su dobri, a na ulici imaju WC za njih
Zamalo prošli put da donesem Jorkširca (videla sam izlog prepun pufnica na poklon) al bi se Cicojka jako ljutila i istukla ga jer je veća od njega

Poslednja izmena:
Sta ce mu kuca? Pa vidis da ima zenu :lol:
:D:D:D
imao je mnoooogo lepu kucu (mušku)
i zvao ga deda
i ja se jednom zahebala misleći da priča o pravom dedi

- - - - - - - - - -

sublimirana poruka za Rifa
1274779873_cleavage-parrot.gif

A kako murija ne vidi toliku konstrukciju od 30 i kusur metara koja nadvisuje lokalne zgrade i kuće pre nego što se upali :eek: mislim jesu panduri uglavnom retardi svuda ,al ovi vaši su baš specijalni .

Kao što vidiš, bonefire se pravi u zabitima, najčešće blizu gradskih deponija, gde nije nedozvoljeno skladištiti đubre i praviti od njega šta god ti duša ište. Ali dozvolu za paljenje nemaš, policija u istočnom Belfastu je protestantska, a kao što je u Bostonu svaki drugi čovek u srodstvu sa pripadnikom reda i zakona, tako i ovde. Vlada demokratija, Timiju je dozvoljeno da partija koja je nastala kao krilo terorističke organizacije predstavlja njega i njemu bližnje, tako da mala lomača na kojoj se nađe casual zastava Vatikana i Republike Irske nije toliko strašna.

Та Billy Boy господа нису ирски конвертити, јер су англо-ирски конвертити својевремено били господа у царевини; њихова деца данас не ломе главе некоме по Белфасту.

Не, ти унионисти су Шкоти, задрти калвинистички презбитеријанци, колонисти из времена Кромвела. Hence the plantation of Ulser - колонизација Устера.

"More Irish than the Irish" je glupost koju su svi ozbiljni istoričari debunkirali. Postojalo je tako nešto, ni blizu u razmerama o kojima Timi govori.

Inače Toni Bler, što malo ljudi zna, je potomak prominentnog Orangmena, kao i cela njegova muška strana porodice

Poslednja izmena:
Чекај, и даље не разумем - кад кажеш протестантски градић - ту су онда већином Енглези (и Шкоти, и онај мали број Ираца издајника)? И они су ти који праве ове скаламерије за паљење? А шта кажу Ирци католици (у Алстеру, а и у остатку Ирске) на то? Мислим, оно, има ли Ираца у (северној) Ирској?

У основи, у Северној Ирској су убедљива већина Ирци- само је питање којој религији припадају, односно да ли су Протестанти или Католици. У протестантским местима су већина Ирци протестанти, уз мали проценат Шкота и Енглеза. Они праве ове ломаче, а Ирце Католике и њихову ИРА-у виде као кугу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back