СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da bi bilo lepo i korektno da se bar jednom Djavolcic javi svima a ne samo jednoj osobi, ipak je on mod (ako to uopste nesto znaci, a trebalo bi).

@@@@@@@@@@@@@@

Inace, ne ljutim se vise na Reefera, neka razmenjuje fotoaparate ako mu je tako volja, evo na "blanko" priznajem da je najbolji, najlepsi, najuspesniji itd, itd...:lol:

@@@@@@@@@@@@@@

Sto se Marsija tice, nisam sigurna kako to da Marsovac moze da procenjuje ko je pao s Marsa.:eek: ...:think:......:lol:

@@@@@@@@@@@@@@

A sto se Pobedonosceva tice, ti pises o vazuhu i to je u redu i razumljivo dobrim delom, ali sta je sa zemljom iz koje jedemo plodove?

Eto domaci zadatak. 'Ajde sada odoh, imam neka posla.

@@@@@@@@@@@@@@

I na kraju da dodam "Zao mi je sto ste moji a ne deca nekog najgoreg neprijatelja"....tj. da parafraziram sustinu ove krilatice iz Maratonaca. :malav:....

ker kice.

marsovci su veoma dobro znani , da znaju ko je i kad pao sa MARSA

Мени није незамисливо с обзиром да су честице свуда биле и остале - у земљи, у води, у ваздуху. То говоре и извештаји Уједињених нација.
Извештаји говоре о честицама чак и у ваздуху и након 7 година од бомбардовања. Да не причамо о пројектилима који су се позабадали у земљу.

Суштина је да свако зрачење изнад дозвољеног фона може да изазове мутацију. Па латентни период, па рак.

У Србији извештај за повећање броја новооболелих од лимфома и леукемија врло јасно указује на то.
Као и извештај о висцералним малигнитетима где свеке године имамо инциденцу већу за око 20%.

Па то је доста неочекивано, с обзиром да је примарни вектор ирадијације - како то наш народ напаћени и озрачени каже - инхалациони.

Ако пођеш од тога да су плућа логично за неколико редова величине изложенија радијацији у том сценарију, и да су плућа и коштана срж једнако радиосензитивни, а колико ја знам јесу, онда је логично да резултат буде пре свега повишена инциденција рака плућа.

Што се честица у "води, ваздуху и земљи" тиче... шта мислиш, колике су концентрације у питању?

Иначе, што се тиче ОУ, ја мислим да Срби највише оболевају од ракова због пушења, стреса, нездраве исхране, хране контаминиране хормонима и седентарног начина живота. Нпр. кад неко добије рак дојке, рекао бих да је то углавном због естрогена у млечним производима и чињенице да је преживела хиперинфлацију и увођење ПДВ-а.

ОУ је ту некакав 8. фактор по реду, који јесте отежавајућа околност, али не би био узрочник довољно мутација за развијање рака да је остатак живота оболелих мало здравији.

Иначе, што се тиче ОУ, ја мислим да Срби највише оболевају од ракова због пушења, стреса, нездраве исхране, хране контаминиране хормонима и седентарног начина живота. Нпр. кад неко добије рак дојке, рекао бих да је то углавном због естрогена у млечним производима и чињенице да је преживела хиперинфлацију и увођење ПДВ-а.
Exactement. Takođe kad pro-ruski tabloidi svakodnevno objavljuju: "RAT NA POMOLU!" to onda utiče na stres-receptore, i kreira rak stanovništvu.

Exactement. Takođe kad pro-ruski tabloidi svakodnevno objavljuju: "RAT NA POMOLU!" to onda utiče na stres-receptore, i kreira rak stanovništvu.

Па пази, ако најчитаније новине у држави сваки дан најављују државни удар, и ја бих прецркао да им верујем.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back