СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas smo naučili zašto je Kami za privane službe kojih i nema kod njega a opet toliko kivan na poštu sa sve navedenim primerima kako tamo pojedinci rade pa još upetljao i zapadni način rada naspram socijalističkog.

Muvao udatu šalterušu pa ima doživotne traume od njenog muža.

i tako ti ovu državu tako neki istraumatizovani likovi guraju u kapitalizam o kom su samo razmišljali,
a ne kažu o čemu je reč - da su nespsobni za socijalizam...

Dakle , vec je naglaseno , ono sto je i tvoje zapazanje.

T R A U M A kao i rucni rad SIROVINE nad jadnim KAMENCINOM , koja je posle te i takvoga iskustva , postao kami cak.

ZAr ne smem da iznesem moje mišljenje o toj fotografiji? Jeste gadna, ružan je. Ti si to probala da zaobiđeš nekakavim njegovim kvalitetom, koga baš i nema.

pa sta koji kur.. citiras moj post, gde njegov izgled nisam ni spominjala i komentarises da je ruzan? a lepota inace ima veze sa uspehom u poslu do moga, osim ako nisi maneken, a o kvalitetu da ne pricam.

- - - - - - - - - -

Zdravo Zabo!

- - - - - - - - - -

Odoh i ja sada....

cao Kerki :D

A zašto ponavljaš da je on Osiromašen, kad upravo to negira tvoje priče.

Da li vidiš koliko ti je RTS isprao mozak, da moraš da pričaš Osiromašen Osiromašen Osiromašen.

Зове се осиромашеним у односу на изотоп од ког се прави атомска бомба (уранијум са масеним бројем 238, а овај је уранијум 235).
Уранијум је сваки радиоактиван, само се у зависности од изотопа разликује радиоактивност тј. његова разорна моћ.

У процесу прављења атомске бомбе, из смесе изотопа се извуче уранијум 238, а остатак, у виду радиоактивног отпада мора да се чува у специјалним условима с обзиром на стравичну запаљивост.
Е, онда су се досетили да га троше стављајући га на бојеве главе јер има разорну моћ да расноси тенкове и друго оклопно оружје које је , с друге стране, прављено од специјалних легура непробојних метала.

Кад сручиш на неког 15 тона уранијума 235 то значи да си га озрачио за све паре.

Ето, то је осиромашени уранијум. Никаква звездана прашиница или томе слично. ;)

ja tebe sve vreme, a pravi muskarac to ne bi dozvolio :malav:

Pazi, zanimljivo zvuči tvoja ideja, ali ipak... moraš još malo da napreduješ. :per:

- - - - - - - - - -

Evo ga Rifke, jel tako da ćeš da mi daš tvoj MILC, zinat Kerky?:heart:

- - - - - - - - - -

Evo liste top 100 fudbalera sveta. Saša Ilić je na...čekaj, gde je Saša Ilić?:mrgreen:

http://www.theguardian.com/football...est-footballers-in-the-world-2015-interactive

Će ti dam, al' iz moje ruke. Nis' ti za takvu komplikovanu tehniku. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

aha, sta si dosao sad i ti da mu se ulizujes :lol:

na kom je mestu Rifke, u svojoj bransi, na svetskoj rang listi?

Nema rang liste, ali postoje druga merila. Rangiranje je postojalo u vreme prijema i na kraju studiranja. Tu sam bio na prvom mestu. A i lepšiji sam od tog fudbalera. :tongue2:

Зове се осиромашеним у односу на изотоп од ког се прави атомска бомба (уранијум са масеним бројем 238, а овај је уранијум 235).
Уранијум је сваки радиоактиван, само се у зависности од изотопа разликује радиоактивност тј. његова разорна моћ.

У процесу прављења атомске бомбе, из смесе изотопа се извуче уранијум 238, а остатак, у виду радиоактивног отпада мора да се чува у специјалним условима с обзиром на стравичну запаљивост.
Е, онда су се досетили да га троше стављајући га на бојеве главе јер има разорну моћ да расноси тенкове и друго оклопно оружје које је , с друге стране, прављено од специјалних легура непробојних метала.

Кад сручиш на неког 15 тона уранијума 235 то значи да си га озрачио за све паре.

Ето, то је осиромашени уранијум. Никаква звездана прашиница или томе слично. ;)

Па не баш, осим ако "озрачио за све паре" не значи "не много".

Ово нису времена Марије Кири. Радиоизотопи су a known quantity. Уз сасвим скромно познавање математике није тешко израчунати колико којих врста зрачења емитује, на пример, један грам стабилног изотопа као што је DU. Ако се пође од удисања као мени најзамисливијег пута апсорбције, није ван граница могућег претпоставити редове величине могуће концентрације прашине у ваздуху (и DU у тој прашини) у кубном метру ваздуха у кругу од сто метара после неког удара (још боље, у граду далеком километар, десет или педесет км од напада) ни у којим условима и периодима је физиолошки вероватно удахнути, рецимо, један грам неког аеросола. Са нашим тренутним одабиром лиганда се због легалних лимита полази од 30msv по скену за одрасле просечне тежине. Мени је врло тешко да замислим околности човека у Србији који је претрпео и пола те дозе као директну последицу рата све и да је преживели тенкиста, а толико вероватно прими и од радона где год да је у Европи. Шансе су, наравно, да су дозе много, много мање.

Бомбаст је вечита болест трећега света. Уз DU синдроме, наравно.

sve mi se cini da je ta ...sirovina , lepo tebi objasnila neke stvari , pa si dobio ...od sirovine dobru porciju.

A i eto , kazem kao marsovac , da su kod tebe traume iz detinjstva u ovom slucaju iz kasnijega doba.

Zasto Kami ne voli Postu?;)

licna iskustva sa postarkom i direktnoga rada , posredne sluzbe u vidu ' sirovine".:hahaha:

posledice su danas znane, flash bAck se uvek ama bas uvek , pojavi , cim ima nesto sa POSTOM.:whistling:

Ma kako si zakljucio da je prizemlje, mogu da cucim ispod svoje terase na komsinicinoj terasi npr.? :dontunderstand:

U sustini, nije kao da je bolje da te gadjaju olovom, ja stvarno ne razumem kako se teoreticari zavere uhvate samo jedne stvari, pa zapnu kao sivonje u ekstrem.

To je naravno zbog toga sto kada neko pomene rec 'radijacija', to im je rec od koje dobiju ospice.

Naravno, osim ako ne teba da dobiju posao medicinske sestre na radiologiji, tada ce da zaborave i radijaciju, i sve, samo da imaju posao.

I sta ja sada, ne treba da muvam neku med. sestru zato sto radi na radiologiji.:dontunderstand:

čitajući pojedine klošare koji pišu ovde , čovek bi mogao ladno da zaključi da osiromašeni uranijum može da se koristi po dečijim obdaništima , toliko je bezbedan bezazlen po okolinu .

Na žalost , osim osiromašenog uranijuma imamo i klošara i garavog sa osiromašenom pameću :mrgreen:
Eventualno je štetan ako se direktno nagutaš pri bombardovanju.

Ali onda je podjednako opasno i kinder jaje, jer ako ga udahneš dovodi do tegoba.

Ma kako si zakljucio da je prizemlje, mogu da cucim ispod svoje terase na komsinicinoj terasi npr.? :dontunderstand:

i kada vidis postara , oma se setis , bliskoga susreta , tvoje glave sa pesnicom- kako kazes sirovine.

i to li je razlog sto , nikako ne volis SERPSKE POSTARE.

a da si recimo cuco , ispod terase komsinice , sada bi i bilo , bliskoga susreta komsijine drzalje i tvoje zadnjice ili ledja , jer bo bi mu , to i pruzio, nako hrabro jureci pozadi.

Радијација звучи страшно, а људи воле да причају и да слушају страшне приче.

Токсицитет тешких метала је вероватно једино о чему ту вреди причати. Конфлација токсицитета и радиоактивности радиоизотопа је интелектуално невероватно неискрена, и то би било стварно шокантно... у разговору са људима који су озбиљни саговорници и који заслужују поштовање, наравно.

i kada vidis postara , oma se setis , bliskoga susreta , tvoje glave sa pesnicom- kako kazes sirovine.

i to li je razlog sto , nikako ne volis SERPSKE POSTARE.

a da si recimo cuco , ispod terase komsinice , sada bi i bilo , bliskoga susreta komsijine drzalje i tvoje zadnjice ili ledja , jer bo bi mu , to i pruzio, nako hrabro jureci pozadi.

Marsi, opterecen si nasiljem, pesnicama, i tako nekim nepristojnim stvarima...

Eventualno je štetan ako se direktno nagutaš pri bombardovanju.

Ali onda je podjednako opasno i kinder jaje, jer ako ga udahneš dovodi do tegoba.

pa dobro , ne moras sada svoje intelektualne moci , udisanja jaja , da nam i plasticno pokazujes.

znamo , tj , citali smo da imas divan talenat sa JAJIMA i zongliranju istim...oratoloski.

- - - - - - - - - -

Marsi, opterecen si nasiljem, pesnicama, i tako nekim nepristojnim stvarima...

ma , jok , MARSOVCI SU miroljubive prirode , neg te citam , ono , u trecem redu i tak povezujem spoznaju , kako je i zasto je KAMI , postao kami-cak.:roll:
normalno , mogu samo da zamislim , kako , zaobilazis tu jedinu postu u svom selu, jer bo , si dobio RESTRICTING ORDER, od one SIROVINE :think:

Радијација звучи страшно, а људи воле да причају и да слушају страшне приче.

Токсицитет тешких метала је вероватно једино о чему ту вреди причати. Конфлација токсицитета и радиоактивности радиоизотопа је интелектуално невероватно неискрена, и то би било стварно шокантно... у разговору са људима који су озбиљни саговорници и који заслужују поштовање, наравно.

Ja sam primetio da, sto je nauka apstraktnija, to o njenim predmetima proucavanja prica veci broj lupetaca.

Pa je tako na tom molekularnom-hemijskom nivou odredjen stepen ludila, ali kada se dodje na fizicki, subatomski nivo, sto je u konkretnom slucaju radijacija, e tada vec ludilo poprima mnogo vece razmere.

Pa imas masu ljudi koji se bave bioloskim i medicinskim naukama, znaci naukama kojima je predmet cak i krupniji od tog molekuralnog nivoa- celijski nivo, oni znaju da toliko lupetaju o necemu za sta bi trebalo barem da se konsultuju sa fizicarima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back