СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da i pošta ima svoju bržu uslugu, i ona je malo skuplja, ali ne kao DHL, UPS, Fedex... odeš i pošalješ putem EMS (Express Mail Service) i sve bude daleko brže. SUština je da kad pošalješ neki paket (u svakoj pošti na svetu) on ide u red i čeka svoje mesto. Dakle, ako je magacin pun, sa jedne strane se prazni i pošiljke idu ka svetu, sa druge pošiljek ulaze. Kad platiš EMS, tvoj paket ne čeka dan, pet ili deset, da uđe u magacin, već ide preko reda pravo na isporuku.

Hoćete da kažete da ako nas 100.000 reši da pošalje na skuplji način a preko 10 poštara onda nećemo čekati uopšte?

- - - - - - - - - -

Pa Pobedonosscev ima 10 puta vece opste-obrazovanje od njega, pa zato.

Refke je dosta informisan o konkretnim stvarima za zivot, za to je super i vrh, ali intelektualna rasprava o opstim i apstraktnim stvarima nije bas za njega.

NETAČNO!
i jedan i drugi jave na forum šta su pročitali iz dnevnih novina, sad jedan čita o marketima, drugi tu i tamo nešto o kulturi
a umrlice preskaču za sada uspešno

sad počeo i ti... a stres nije šok, čisto za početak?

Zamisli sok cobana u SFRJ komunjarizmu, kada su ih terali da batale cuvanje ovaca, i idu u skole.

Pa gde bre cobana na silu teras u skolu, sta mislis kako ce to da se zavrsi ??? Em ces da imas krsh biznis cuvanja ovaca, em ces da imas krsh skole, em ces da imas istresirane cobane.

- - - - - - - - - -

Hoćete da kažete da ako nas 100.000 reši da pošalje na skuplji način a preko 10 poštara onda nećemo čekati uopšte?

U privatnoj firmi ce naci 1000 postara honoraraca za jednokratnu upotrebu, u drzavnoj ce sef da se dere postaru sto danas nije isporucio 10000 paketa.

NETAČNO!
i jedan i drugi jave na forum šta su pročitali iz dnevnih novina, sad jedan čita o marketima, drugi tu i tamo nešto o kulturi
a umrlice preskaču za sada uspešno

:hahaha:

A sad stvarno, dosta vise s tim umrlicama, preteraste (videh jos u ranijim postovima).

Svako ima i svoje dobre i lose strane, ali ako mu se ukaze na lose i to lepo, ne vidim razloga da ne porazmisli makar. Pa nije bre samo on na svetu i u pravu.

Poslednja izmena:
Ne, ja sam napisao da on nije postigao neki uspeh. I to je činjenica. Danas igra gde, u nekoj zemlji gde se igra dobar fudbal?

ne, ti si na moj post upucen Rasejanom krenuo sa nipodostavanjem coveka, prvo da je ruzan, sto nikakve veze sa pricom nije imalo ali eto, tek da opljunes po nekome..a gde bi trebalo da igra sa svojih 39 godina, u Barseloni mozda? :lol:
da podvije rep i glasa za kapitena :heart:

Damo poštovana i draga, ovaj je baš grdan i ružan. Njega samo majka ovakvog može da voli. :(

crni Rifke, Sasa Ilic uopste nije ruzan, nemoj da si ljubomoran na mladje i uspesnije od sebe :cmok2:

Jedino ako smo svi ćoravi. A ono jeste uspešniji, u teranju lopte, to priznajem. Mada, posmatrano svako u svom polju delovanja, on je na dnu.

- - - - - - - - - -

Pa dobro, moraju nekome i takvi da se sviđaju. :confused:

Zamisli sok cobana u SFRJ komunjarizmu, kada su ih terali da batale cuvanje ovaca, i idu u skole.

Pa gde bre cobana na silu teras u skolu, sta mislis kako ce to da se zavrsi ??? Em ces da imas krsh biznis cuvanja ovaca, em ces da imas krsh skole, em ces da imas istresirane cobane.

a zamisli ti kad ti u Americi o poštenom radu i metodama priča praunuk otimača i ubice koji ništa SVOJE nije uložio u taj biznis?

U privatnoj firmi ce naci 1000 postara honoraraca za jednokratnu upotrebu, u drzavnoj ce sef da se dere postaru sto danas nije isporucio 10000 paketa.

Da, hipotetički će naći 1000 ljudi za jedan dan sa svim potrebnim kvalifikacijama
Nek uzmu mene na jedan dan i nek se pozdrave od paketa i nek zadrže dnevnicu slobodno!

- - - - - - - - - -

država ne može da opstaje na dnevnicu već joj treba konstantan priliv

- - - - - - - - - -

ne, ti si na moj post upucen Rasejanom krenuo sa nipodostavanjem coveka, prvo da je ruzan, sto nikakve veze sa pricom nije imalo ali eto, tek da opljunes po nekome..a gde bi trebalo da igra sa svojih 39 godina, u Barseloni mozda? :lol:

e žabice, fala što me braniš, ali mene Rifke nije nipodoštavao
znaš kod njegovih se tako komunicra medju najbližima
a sa onima do kojih im nije stalo ne komuniciraju uopšte
takva im patologija, Beograd nije mnogo promenio...

a zamisli ti kad ti u Americi o poštenom radu i metodama priča praunuk otimača i ubice koji ništa SVOJE nije uložio u taj biznis?

Da, hipotetički će naći 1000 ljudi za jedan dan sa svim potrebnim kvalifikacijama
Nek uzmu mene na jedan dan i nek se pozdrave od paketa i nek zadrže dnevnicu slobodno!

- - - - - - - - - -

država ne može da opstaje na dnevnicu već joj treba konstantan priliv

- - - - - - - - - -

e žabice, fala što me braniš, ali mene Rifke nije nipodoštavao
znaš kod njegovih se tako komunicra medju najbližima
a sa onima do kojih im nije stalo ne komuniciraju uopšte
takva im patologija, Beograd nije mnogo promenio...

a ti si Sasa Ilic? :lol:

:hahaha:

A sad stvarno, dosta vise s tim umrlicama, preteraste (videh jos u ranijim postovima).

Svako ima i svoje dobre i lose strane, ali ako mu se ukaze na lose i to lepo, ne vidim razloga da ne porazmisli makar. Pa nije bre samo on na svetu i u pravu.

ne može... umrlice nas podsećaju da smo go kuratz i da ove teorije liberlanog kolonijalizma mogu da nabiju tamo gde sunce ne sija

zamisli situaciju X:
istreniraju te za McDonalds uspešno, pa se zna hijerarhija...
jednoga dana bude katastrofalan zemljotres
pa će se spašavamo po hijerarhiji možda?

- - - - - - - - - -

a ti si Sasa Ilic? :lol:

ja se nikad nisam kladio protiv Zvezde kao Ilić protiv Partizana!
samo ono kad su Cibona i Cedevita napravile dil sa rezultatom
pa je Partizan mogao da ispadne pa Zvezda rešila da ujke ne ubace svoj tim umesto Grobara...
eto
uostalom cela kladionica igrala taj singl i nije bilo nikog tri dana kasnije :D

ne može... umrlice nas podsećaju da smo go kuratz i da ove teorije liberlanog kolonijalizma mogu da nabiju tamo gde sunce ne sija

zamisli situaciju X:

- - - - - - - - - -

ja se nikad nisam kladio protiv Zvezde kao Ilić protiv Partizana!
samo ono kad su Cibona i Cedevita napravile dil sa rezultatom
pa je Partizan mogao da ispadne pa Zvezda rešila da ujke ne ubace svoj tim umesto Grobara...
eto
uostalom cela kladionica igrala taj singl i nije bilo nikog tri dana kasnije :D

pa nije se on kladio protiv Partizana, vec Salcburga

zamisli situaciju X:

Pa ima i toga, ali ima vise nacina da se sete/setimo toga. A mislila sam konkretno na forum, koji je ionako zabava i odmor od svega toga jer te primere imamo ionako dosta u realnosti (nedavno Italija, pa Makedonija...ovde posledice bombardovanja na razne nacine oko nas i sami znamo kako i sta,meni je sve to mucno ali u sustini si u pravu....sto bi rekla moja majka svaki je covek covek, i on ide u WC kao i ja, i sta se pravi vazan?)

525.jpg

jopet stisnite onaj linak da viidte... realtime lista, skorz desno, ima i zastava Srbije :hvala:

- - - - - - - - - -

a baš mi drago što jedan hrvoje glasao maločas a mi iznad njih :D

ej, dosta mi kamijevog lupetanja... oće čovek u apitalizam jer nije smuvao šalterušu...
alo bre ima još žena na svetu, pa nećeš valjda zbog jedne u kapitalizam?

sad počeo i ti... a stres nije šok, čisto za početak?

To je jedan od okidača, ali se najčešće koristi kad nemaj udrugi odgovor. ;)

- - - - - - - - - -

Netačno, takvi paketi se ne šalju preko poštara.

ZAr ne smem da iznesem moje mišljenje o toj fotografiji? Jeste gadna, ružan je. Ti si to probala da zaobiđeš nekakavim njegovim kvalitetom, koga baš i nema.

ZAr ne smem da iznesem moje mišljenje o toj fotografiji? Jeste gadna, ružan je. Ti si to probala da zaobiđeš nekakavim njegovim kvalitetom, koga baš i nema.

pa dobro bre čoveče, lik ima 4 banke plus grobar...
pa ne može da izgleda ko Nemanja Mihajlović, mada i on mator za našu Andju :mrgreen:

- - - - - - - - - -

E jesi tupan. Ko je tebe spominjao? :hahaha:

pa žabica sastavljala rečenicu bez zareza izmedju reči :D
možda je ona i pogrešila slučajno, ali bitno da ja nisam :D

- - - - - - - - - -

i dalje moj glas prvi na listi
brzonogi Srnić, vetar može da prestigne :D

Kurir iz privatne kurirske Sluzbe ti donese brze paket.

Jer postara u Posti boli krac da ti zvoni na vrata, cak i kada si tu, pa ti ostavi papirce da podignes paket u lokalnoj posti, sutradan od 7 ujutru.

Mislim, ti ovde mozes da pricas SF price Irone, ja redovno imam problema sa mojim postarom, razmisljao sam jednom cak i da cucim ispod terase da ga nahvatam.

Ahohohoho hahaha.

da mu ga ufati i to iz cucega...

neg sada znamo da ima terasu i da je u prizemlju.

Imamo samo dve lepe salteruse u Posti; od toga sam jednu pokusao da muvam nekad, i njen muz mi nesto lupetao, teska sirovina od coveka, a ona je ocigledno neka jadnica cim je u braku sa takvim.

sve mi se cini da je ta ...sirovina , lepo tebi objasnila neke stvari , pa si dobio ...od sirovine dobru porciju.

A i eto , kazem kao marsovac , da su kod tebe traume iz detinjstva u ovom slucaju iz kasnijega doba.

Zasto Kami ne voli Postu?;)

licna iskustva sa postarkom i direktnoga rada , posredne sluzbe u vidu ' sirovine".:hahaha:

posledice su danas znane, flash bAck se uvek ama bas uvek , pojavi , cim ima nesto sa POSTOM.:whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back