- Poruka
- 62.443
pa što nisi dobio kad si tako pametan?
Sta sto nisam dobio?
Dobitak u Mocartu od 100K evra?
Pa rekoh ti da je to sreca, i da nema veze sa pamecu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је то.
Човек је у основи већа стока од било које живуљке на планети. Почну да се чешу по глави тек кад њих заболи.
Боли их уво за друге до те мере да своју стварност и реалност пројектују на друге.
Једноставно себична стока која негира и науку кад јој тако одговара.
Sta sto nisam dobio?
Dobitak u Mocartu od 100K evra?
Pa rekoh ti da je to sreca, i da nema veze sa pamecu.
P
Pa što bacaš pare onda? Ja posle manje navlakuše i detaljnog iščitavanja saveta sa William Hill-a o zavisnosti, reših da prekinem.
Molim lepo, karticu čuvam kad mi se pripiša da me puste na lokacije gde me ne poznaju.
A na starim me i zaboravili....
Monsanto kupio Bayer![]()
Zato sto ozbiljno kladjenje i ozbiljna kocka nije igranje kobasicarskih tiketa sa uplatom od 20 dindzi, pa se molis Svetom Petru i Bozanstvu Ra da ti prodje...
Zato sto ozbiljno kladjenje i ozbiljna kocka nije igranje kobasicarskih tiketa sa uplatom od 20 dindzi, pa se molis Svetom Petru i Bozanstvu Ra da ti prodje...
Тема је повећана радијација због коришћења осиромашеног уранијума у војне сврхе.
Значи, Срби и окружење су континуирано изложени повишеној радијацији због 15 тона осиромашеног уранијума који је бачен на Србију.
Није ме мрзело да изгуглам фотографију која сведочи о стравичном цинизму шиптарских заштитника:
Значи, српски тенк погођен бомбом са осиромашеним уранијумом, радијација на њему ко зна колика, а ти добродушни нато плаћеници и којекакви мисионари пуштају шиптарску децу да скачу по њему без заштите. Ко ли је од те јадне деце преживео?
Pogledajte prilog 402886
Iskreno jeste.
Na genetiku mozda ne mogu da uticem, ali stres je posle genetike najbitnija stvar za zdravlje.
A mene su zene najvise istresirale.
Ima tu i nekih gubitaka na kocki, ali to kratko traje, isto kao i kada sam se ranije stresirao oko gluposti oko kojih se vecina ostalih stresira.
Ali zene su mi hebale mamu.
- - - - - - - - - -
Zato sto bez NATO drzava Srbija ne bi mogla da postoji.
Ogromna kolicina para u Srbiji postoji samo i iskljucivo zbog NATO drzava, pa zato.
Obelodani, izgleda nešto znaš što mi neznamo,![]()
Ne, evo šta se desilo.Dakle, mi smo logor i eksperimenti su u toku
Ne.Naravno da nismo, mi smo deo te "zapadne" civilizacije. Mi jesmo Evropa, tj. njen deo.
Obelodani, izgleda nešto znaš što mi neznamo,![]()
u stvari GREŠKA , BAYER je ponudio za monsanto za 62 milijarde , praktično pokušava da ga kupi
Ne, evo šta se desilo.
Predsednik Klinton je iz dobrote svog srca želeo da spreči genocid nad Jugoslovenima kosovskog opredeljenja.
Da bi izbušio tenkove VJ, morao je koristiti nešto gušće od olova, a to je Uran.
Znači cela operacija je čista kao suza.
- - - - - - - - - -
Ne.
Postoji jako ogromna razlika između Karla Bilta (Evropljanin) i onih koji ga smatraju sotonom (SRJ, Belorusija, Sputnjik, Mozgovoj).
Samo prva kategorija su Evropljani, a ovi drugi su mongolske horde.
Da, ali on je Osiromašen od radijacije, kao što mu ime kazuje.
Ergo, opasnost je nulta.
Ерго, ти немаш појма о чему причаш.
Ништа није ослобођено радијације.
u stvari GREŠKA , BAYER je ponudio za monsanto za 62 milijarde , praktično pokušava da ga kupi
Šegi ima pojma više nego što nam drago,![]()
Имам колеге које наивно верују да ће можда , ако дође у руке фабрици лекова, почети да праве здравију храну тј. семе.![]()