СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ti posada dozvoli drugu priliku. Ili posade drugih tenkova oko njega. Ili artiljerijska podrška tenkovima. Ili helikopterska. Ili pešadijska. A najčešće idu kombinovano sve, tako da...:mrgreen:

Snimci iz Iraka i Sirije te demantuju po tom pitanju , nema ništa od toga nego samo neki tenkić koji se namestio baš onako zapravo .......ali generalno si u pravu :ok:

Uranijum stalno prolazi kroz ljudski metabolizam, i prolazio je, i bez NATO bombardovanja, i bez osiromasenog uranijuma.

I to raspršen u čestice, kao ovaj nakon pogotka zrna. :lol:
Kami, kažu da PVC nije štetan i kancerogen, ali onda... pokazalo se da pri upotrebi vrata i prozora od PVC-a, dolazi do pojave mikročetica usled trenja koje su izuzetno štetne. Zato su na zapadu odavno izbacili PVC i ugrađuju ili drvo ili aluminijum.

Snimci iz Iraka i Sirije te demantuju po tom pitanju , nema ništa od toga nego samo neki tenkić koji se namestio baš onako zapravo .......ali generalno si u pravu :ok:

To je zato što se iračka armija u suštini nije ni borila niti je imala bilo kakvu strategiju ili taktiku, a zapadne armije, mornarice i avijacije se još nisu suočile sa jednakim ili superiornijim i odlučnim neprijateljem.

- - - - - - - - - -

Ne, to je jos pogubnije po vas, da klosar ispod mosta zna o nauci vise od vas skolovanih.

A na osnovu čega znaš više? Nisi ništa završio, nisi radio u nekoj naučnoj instituciji, nisi radio istraživanja, ne poznaješ naučne metode...dakle?

Kami, kažu da PVC nije štetan i kancerogen, ali onda... pokazalo se da pri upotrebi vrata i prozora od PVC-a, dolazi do pojave mikročetica usled trenja koje su izuzetno štetne. Zato su na zapadu odavno izbacili PVC i ugrađuju ili drvo ili aluminijum.

I je li sada mogu da tuzim proizvodjace PVC-a ako dobijam rak, iako npr. pusim 5 pakle dnevno? :think:

Mislim, vi ste svesni da je masa stvari na ovom svetu stetno?

E sad se setih, treba li ovi SFRJ-ovci da tuze Marsija jer su ziveli u azbestu, u SFRJ gradjevinskoj industriji, sto je sigurno opasnije za 95% ljudi od opasnosti koju sada imaju od DU. :think:

- - - - - - - - - -

A na osnovu čega znaš više? Nisi ništa završio, nisi radio u nekoj naučnoj instituciji, nisi radio istraživanja, ne poznaješ naučne metode...dakle?

Pa ne znam, pomaze to sto sam informisaniji od vas, imam vecu sposobnost za apstraktno razmisljanje i zdravi razum, a pomaze i to sto vi o nauci znate isto koliko ja znam o baletu.

Mislim, veruj mi, nije toliko do mene, nego do vas.

To je zato što se iračka armija u suštini nije ni borila niti je imala bilo kakvu strategiju ili taktiku, a zapadne armije, mornarice i avijacije se još nisu suočile sa jednakim ili superiornijim i odlučnim neprijateljem.

- - - - - - - - - -

ti misliš na onaj rat protiv Sadama a ja mislim na ove sadašnje sukobe .

Sadam je pogrešio što nije ukopao hiljade vojnika u pesak sa 5 litara vode , 10 konzervi i po dva RPG :mrgreen: . Ovako su im prišli na bezbednu udaljenost i zbog superiornosti svojih topova , skidali jedan po jedan . Da su bili ukopani daleko ispred svojih tenkova , bilo bi tu žurke koliko hoćeš . Na svaki 100-200 metara ukopaš po jednog da čeka .

Mada iskreno Sadam nije ni imao šanse , prevelika sila je to bila

I je li sada mogu da tuzim proizvodjace PVC-a ako dobijam rak, iako npr. pusim 5 pakle dnevno? :think:

Mislim, vi ste svesni da je masa stvari na ovom svetu stetno?

E sad se setih, treba li ovi SFRJ-ovci da tuze Marsija jer su ziveli u azbestu, u SFRJ gradjevinskoj industriji, sto je sigurno opasnije za 95% ljudi od opasnosti koju sada imaju od DU. :think:

- - - - - - - - - -

Pa ne znam, pomaze to sto sam informisaniji od vas, imam vecu sposobnost za apstraktno razmisljanje i zdravi razum, a pomaze i to sto vi o nauci znate isto koliko ja znam o baletu.

Mislim, veruj mi, nije toliko do mene, nego do vas.

Ne možeš da živiš od tužbi. Probaj da zaradiš neke pare.

Ako si informisaniji, verovatno ćeš moči da odgovoriš na jedno pitanje. Ja odgledao celu Ćirilicu sa onom nakazom Milićkom, i pošto je spomenula genocid u Ruandi, u kojem je ubijeno oko 1 000 000 ljudi, Tutsija, koje su masakrirali Hutu, niko se nije setio da pita zašto "međunarodna zajednica" i NATO nisu bombardovali položaje i military assets Tutsija kako bi sprečili genocid? A pride su Tutsi mačetama iskasapili 10 belgijskih NATO vojnika. I ništa. Mislim, pošto je tupadžija trtljala da kako nas je NATO bombardovao povodom genocida nad kosovskim Albancima.

Poslednja izmena:

Ali priznaješ da osiromašeni uranijum ima manje radioaktivnosti od kamena.

ti misliš na onaj rat protiv Sadama a ja mislim na ove sadašnje sukobe .

Sadam je pogrešio što nije ukopao hiljade vojnika u pesak sa 5 litara vode , 10 konzervi i po dva RPG :mrgreen: . Ovako su im prišli na bezbednu udaljenost i zbog superiornosti svojih topova , skidali jedan po jedan . Da su bili ukopani daleko ispred svojih tenkova , bilo bi tu žurke koliko hoćeš . Na svaki 100-200 metara ukopaš po jednog da čeka .

Mada iskreno Sadam nije ni imao šanse , prevelika sila je to bila

I onda američka apsolutna premoć u vazduhu prekrije sve te položaje napalmom.

Iračani su imali zastarele T-55 i T-72. Koalicione snage su izgubile jedan ili dva tenka, od kojih je jedan popravljen i to oba u friendly fire. A tenkove danas gube po gradovima i uličicama, jer isu dovoljno zaštićeni od IED i RPG ispaljenih iz podrumskih prozora.

Ako si informisaniji, verovatno ćeš moči da odgovoriš na jedno pitanje. Ja odgledao celu Ćirilicu sa onom nakazom Milićkom, i pošto je spomenula gencocid u Ruandi, u kojem je ubijeno oko 1 000 000 ljudi, Tutsija, koje su masakrirali Hutu, niko se nije setio da pita zašto "međunarodna zajednica" i NATO nisu bombardovali položaje i military assets Tutsija kako bi sprečili genocid? A pride su Tutsi mačetama iskasapili 10 belgijskih NATO vojnika. I ništa. Mislim, pošto je tupadžija trtljala da kako nas je NATo bombardovao povodom genocida na kosovskim Albancima.

Mislis genocid koji su pocinili Hutu divljaci prema Tutsi divljacima?

Taj genocid ima i dublje korene, i crnacki aktivisti ce u stilu BLM i za te dublje korene da optuze belce, naravno.

Sve samo da skinu licnu odgovornost sa sebe.

Inace, to se na kraju razresilo tako sto je uspostavljena otvorena autokratija izgenocidisanog plemena, i sada je tamo pojam za kolektivno kaznavanje jednog naroda/plemena, postoji potpuna diskriminacija Hutua.

Ne mogu da slusam vise od 20 minuta te emisije, ona Rudanka je previse glupa cak i za moj ukus, a ja ovde na Krsti mogu da citam svasta.

Tihi i Mita su za nju trostruki doktori nauka.

Ako si informisaniji, verovatno ćeš moči da odgovoriš na jedno pitanje. Ja odgledao celu Ćirilicu sa onom nakazom Milićkom, i pošto je spomenula gencocid u Ruandi, u kojem je ubijeno oko 1 000 000 ljudi, Tutsija, koje su masakrirali Hutu, niko se nije setio da pita zašto "međunarodna zajednica" i NATO nisu bombardovali položaje i military assets Tutsija kako bi sprečili genocid? A pride su Tutsi mačetama iskasapili 10 belgijskih NATO vojnika. I ništa. Mislim, pošto je tupadžija trtljala da kako nas je NATo bombardovao povodom genocida na kosovskim Albancima.
A zašto nije Rusija sprečila genocid u Ruandi?

Klintona je iskreno sramota što nije sprečio tamošnji genocid, a ruski narod umire od smeha jer ni ne haje za Tutsije.

See the difference

Mislis genocid koji su pocinili Hutu divljaci prema Tutsi divljacima?

Taj genocid ima i dublje korene, i crnacki aktivisti ce u stilu BLM i za te dublje korene da optuze belce, naravno.

Sve samo da skinu licnu odgovornost sa sebe.

Inace, to se na kraju razresilo tako sto je uspostavljena otvorena autokratija izgenocidisanog plemena, i sada je tamo pojam za kolektivno kaznavanje jednog naroda/plemena, postoji potpuna diskriminacija Hutua.

Ne mogu da slusam vise od 20 minuta te emisije, ona Rudanka je previse glupa cak i za moj ukus, a ja ovde na Krsti mogu da citam svasta.

Tihi i Mita su za nju trostruki doktori nauka.

Ja te pitah zašto "međunarodna zajednica" i NATO nisu bombardovali položaje i military assets Tutsija kako bi sprečili genocid, pošto je tupadžija Milićka trtljala da kako nas je NATo bombardovao povodom genocida na kosovskim Albancima. Nemaš odgovor?

- - - - - - - - - -

A zašto nije Rusija sprečila genocid u Ruandi?

Klintona je iskreno sramota što nije sprečio tamošnji genocid, a ruski narod umire od smeha jer ni ne haje za Tutsije.

See the difference

Pa vi ovde trubite bez kraja i konca kako je zapdna civilzacija supeirorna, poštuje demokratiju, ljudska prava, slobode i sve tako. Logično pitanje je zašto nije sprečila genocid nad nevinim ljudima?

I onda američka apsolutna premoć u vazduhu prekrije sve te položaje napalmom.

Iračani su imali zastarele T-55 i T-72. Koalicione snage su izgubile jedan ili dva tenka, od kojih je jedan popravljen i to oba u friendly fire. A tenkove danas gube po gradovima i uličicama, jer isu dovoljno zaštićeni od IED i RPG ispaljenih iz podrumskih prozora.

imali su ameri i kod nas apsolutnu premoć pa nisu napravili ništa , eno i u Siriji i Iraku isto imaju , + i Rusi imaju premoć ali to ne pomaže ako imaš male ukopane ciljeve ....ko će to da nađe na velikoj površini a jedan od drugog stoje na 100-200 metara .

Ja te pitah zašto "međunarodna zajednica" i NATO nisu bombardovali položaje i military assets Tutsija kako bi sprečili genocid, pošto je tupadžija Milićka trtljala da kako nas je NATo bombardovao povodom genocida na kosovskim Albancima. Nemaš odgovor?

Ti mislis zasto nisu bombardovali Hutu pleme? :dontunderstand:

Pa zato sto su americki drzavni paraziti odlucili tako, mislim logicno.

To je isto kao da pitas zasto smo prelazili Albaniju u WW1 sto je odgovaralo samo i jedino drzavnim parazitima. :lol:

- - - - - - - - - -

Pa vi ovde trubite bez kraja i konca kako je zapdna civilzacija supeirorna, poštuje demokratiju, ljudska prava, slobode i sve tako. Logično pitanje je zašto nije sprečila genocid nad nevinim ljudima?

Ne skroz, ona to samo radi u mnogo vecoj meri nego divljacka plemena, arapski fasizmi i indijanski kanibali.

Mislim, moras da naucis da sve stavljas na tasove terazija.

Poslednja izmena:
Vi isto kažete da su Rusija i Kina majke jedenja pasa, pa me zanima zašto ih ne kriviš za Tutsije.

Znači mi uopšte ne smatramo da je Zapad perfektan, nego samo beskrajno bolji od SSS EAU.

Formulišimo to ovako: "Zapad je SRANJE, ali u poređenju sa Rusijom je FANTASTIČAN!"

Ali priznaješ da osiromašeni uranijum ima manje radioaktivnosti od kamena.

Nije lepo da osiromašeni uranijum porediš sa sobom, koliko god da si siromašna. :rtfm:

- - - - - - - - - -

Vi isto kažete da su Rusija i Kina majke jedenja pasa, pa me zanima zašto ih ne kriviš za Tutsije.

Znači mi uopšte ne smatramo da je Zapad perfektan, nego samo beskrajno bolji od SSS EAU.

Formulišimo to ovako: "Zapad je SRANJE, ali u poređenju sa Rusijom je FANTASTIČAN!"

To misli samo onaj praznoglavac koji nikad nije video kakav je život u Rusiji. Naravno, oba napredna mesta za život, zapad i Rusija, su vekovima isper onih pustinjskih rupa u kojima se klanjaju rogatom gospodaru i zbog svog primitivizma žene izjednačuju sa kozama.

To misli samo onaj praznoglavac koji nikad nije video kakav je život u Rusiji. Naravno, oba napredna mesta za život, zapad i Rusija, su vekovima isper onih pustinjskih rupa u kojima se klanjaju rogatom gospodaru i zbog svog primitivizma žene izjednačuju sa kozama.

Sve sto je dobro u Rusiji, dobro je zbog zapadne civilizacije i zapadnih vrednosti.

- - - - - - - - - -

To isto vazi i za Srbiju.

To sto Vedrana Rudan moze da trtlja gluposti i da je masa ljudi slusa, to je samo i iskljucivo zbog Zapada.

A inace, sta je tupio Vidojkovic u emisiji?

Ja nisam citao nista od njegovog djubreta; kad god otvorim neku stranicu, to je sve neka pljuvacina po zenama, sve nekakve spermuse, ***** koje ga primaju, i ostale stvari koje mozes da cujes od bilo kog lika ispred zadruge.

Ali izgleda da je cak i on pametniji od one glupe Rudanke.

Sve sto je dobro u Rusiji, dobro je zbog zapadne civilizacije i zapadnih vrednosti.

- - - - - - - - - -

To isto vazi i za Srbiju.

To sto Vedrana Rudan moze da trtlja gluposti i da je masa ljudi slusa, to je samo i iskljucivo zbog Zapada.

Niko ne spori da Zapad ima svoje vrednosti. Ali je od njih odustao, čak i u odnosu na sopstvene građane.

- - - - - - - - - -

A inace, sta je tupio Vidojkovic u emisiji?

Ja nisam citao nista od njegovog djubreta; kad god otvorim neku stranicu, to je sve neka pljuvacina po zenama, sve nekakve spermuse, ***** koje ga primaju, i ostale stvari koje mozes da cujes od bilo kog lika ispred zadruge.

Ali izgleda da je cak i on pametniji od one glupe Rudanke.

Vidojković nije rekao praktično ništa, jer kad god bi zaustio nešto da kaže, ona nakaza bi krenula da se dere i vrišti (bukvalno): LJUDSKAPRAVAZAPADNACIVILIZACIJASREBRENICALJUDSKAPRAVAGENOCIDNADALBANCIMAZAPADNACIVILIZACIJA..." I tako.
Kao u "Životinjskoj farmi", kad inteligentije životinje krenu da postave neko pitanje o vladavini svinja, ovce krenu da bleje: "ČETIRINOGEDOBREDVENOGELOŠE".

Читао сам на овом напаћеном форуму пре пар месеци нешто о DU.

Рече напаћени колега, отприлике, "Период полураспада је четири милијарде година! Јасна ствар, ово је геноцид!"

Не капирају да је t1/2 у тим редовима величине знак да се ради о далеко мањој радијационој опасности него да је распад брз. Имам нека искуства са радом са радиоизотопима и хтео сам да им објасним, али сам схватио да нема сврхе ни покушавати. Није смислено.

Уместо тога, другови моји забринути и поштени, ево једне слике Рози Хантингтон-Вајтли са једним црнчетом малим.

JS95385960.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back