СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znači brate Menu, pa da biramo... aperitiv, predjelo, jelo, salata, da kelner spakuje...

meni-restoran-ivkova-slava.jpg

ovaj Refik ne posustaje...u 80. godini, a i dalje muvka muškarce po kafani...:aha:

Labem jesu li svi od tvojih tako nenormalni kao ti? Ma nisu, ipak je neko od njih uspeo da se upari. :lol:

- - - - - - - - - -

Sedeli bi i danas, da si imao vremena...:) Labe

Sutra. Evo upravo krećem sa tri super ribe kod ortaka... biće zanimljivo, hehe.

Baba Rifka samo supu naručuje, pošto je to najjeftinije, za ostalo nema novce pošto je ubog. Ali ne propusti 10 puta da se pohvali na forumu kako je tajkun koji jede supu.

nije sramota nemati novce, i nije tačno da je najbolje uvek najskuplje...

evo primer odličnog i izuzetno povoljnog - izadješ na livadu, nabereš kopriva... pa krk u vodu...

18328548684f9e74295a1ea611455135_v4%20big.jpg

a i leči razne kurtze...

- - - - - - - - - -

pozdrav Labe

- - - - - - - - - -

Snimate neki film?:per:

Rifke je kamerman, on se razume u aparate... dok ortak ono što on ume...

- - - - - - - - - -

Породични. :lol:

to ja uvek pitam kad počnu da me dave sa slikama i filmovima dece kad su imali dve godine, prvi rodjendan, 6 mseci, prvi mesec, prve pelene...
mislim - a de je NASTANAK?

Eee, a da znaš kakav sladoled sa ukusom krempite imaju, vr'! :worth:

ovde je prošle godine bio sladoled od belog luka .....bio jednu sezonu i nema ga više ....VAKO velika slova bila .

PS što se tiče sladoleda , stare mašine su ga pravile i dan danas ga prave mnogo bolje nego ove savremene .......ove nove ga prave previše vazdušastim jer ga previše mešaju ......onako izgleda gomila , a u stvari pola vazduha se dobije .

Ako neko želi da se priseti kako izgleda ukus jagoda ili dinje , dosta je da uzme sladoled od jagoda ili dinje :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back