СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зар не би било сигурније да си послао у некој кутији, као пакет? Или и за пакет морају да виде шта си ставио?

paket se ne proverava sem ako ne insistiraš na pravljenju zapisnika, dodatno se naplaćuje...
to se radi kad je roba lomljiva pa da ne bude posle ko je kriv, a ovo su papirići samo treba da dostave
mislim, šta znam, mali od šalteruše skuplja iste sličice pa da ga mama obraduje...
Rekoh to nije ništa specijalno, na svakoj petoj sličici ima po jedno slovo, nakupi se to brzo
a i voleo bih da mi "izgube"

Surkice, ti sada me do u sitna crevca..cackas ..:lol:
ne idem na besplatnu a ni da platim ramazansku hranu....dovoljno ?

a biram u kom restporanu jedem i sta ..u poslasticarnice slabo zalazim osim na sladoled u bombaju..tamo je najbolji

Ма, Нина, мени 'ни из џепа ни у џеп'. :lol: ;)

Било ми интересантно с коликим жаром, да не кажем - јаром, си то написала, па реко' - да 'ишчачкам'. :mrgreen:

Ма, Нина, мени 'ни из џепа ни у џеп'. :lol: ;)

Било ми интересантно с коликим жаром, да не кажем - јаром, си то написала, па реко' - да 'ишчачкам'. :mrgreen:

Kad je džabe i sirće je sltako...
Kad u javni prevoz ubace onaj list za kradju gradskih para 24 sata - oće da se pobiju
pa još i po par primeraka uzimaju...

Ranije su bar bile gole žene na kraju pa ja onda namerno uzmem
i okrenem tu stranu i kao komentarišem da svi čuju: "BOŽE, BOŽE, ŠTA SVE ŽENSKO MOŽE"

a ovi što su pokupili golotinju pošteni pa kao neće po prevozu, preskaču pre nego okrenu list, pošten svet...

- - - - - - - - - -

inače ja da dopunim komentar oko pošte - UBACI SE NINA
ajd da ubacim u original komentar - VEĆ REPLICIRALA SURKA RADNU VERZIJU NIKAKO FINALNU

evo vam još jednom

pa ćete sledeći put da sačekate... :ljutko:

t010.jpg

:lol:

Добро, Проки, видели смо поштара... не мораш 100 пута да постављаш. :lol:

И да додам - ја бих отишла да испробам посластице, а не зато што је џабе. Можда сам пропустила нешто од тих посластица, а ипак је дегустација најбоља за џ, што бих плаћала нешто што не знам шта је, а испостави се да ми се не свиђа? Треба бити и практичан. :aha2:

Добро, Проки, видели смо поштара... не мораш 100 пута да постављаш. :lol:

И да додам - ја бих отишла да испробам посластице, а не зато што је џабе. Можда сам пропустила нешто од тих посластица, а ипак је дегустација најбоља за џ, што бих плаћала нешто што не знам шта је, а испостави се да ми се не свиђа? Треба бити и практичан. :aha2:

Ništa besplatno nije dovoljno dobro kao ono što platiš. I seks je bolji kad ga platiš, a ne da se mučiš sa nekom stidljivom smotankom ili još gore, sa nekom koja misli d anešto zna. Lepo platiš dobar obrok, letovanje, ženu, ma sve.

Ništa besplatno nije dovoljno dobro kao ono što platiš. I seks je bolji kad ga platiš, a ne da se mučiš sa nekom stidljivom smotankom ili još gore, sa nekom koja misli d anešto zna. Lepo platiš dobar obrok, letovanje, ženu, ma sve.

Наравно, онда кад знаш шта плаћаш. Читаш ли ти, или увек имаш само напад логореје? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back